Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Готови шпакловъчни смеси

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

5.99 лв. 33.99 лв.

Пазарувай по Цвят

Пазарувай по магазин

Намерени 12 продукта

Готови шпакловъчни смеси

Шпакловката е последната стъпка, която ще изравни и заглади стените преди нанасянето на боя или лепенето на тапети. В зависимост от избрания за употреба продукт, той може да се използва в мокри или сухи помещения. Определено шпакловането е работа, която има своите тънкости и е добре да се обърнеш към специалист, който ще допринесе за идеални крайни резултати. Според вида си, шпакловките разделяме на три основни вида:

  • Гипсови;
  • Циментови;
  • Готови шпакловъчни смеси.

Готовите шпакловъчни продукти са един чудесен избор, имащ много предимства пред останалите два вида. В онлайн каталогът на Мосю Бриколаж ще откриеш различни предложения на достъпни цени, необходими за лесното и перфектно шпакловане. Възползвай се от нашите предложения, след което остави мнение за употребявания продукт. То е важно както за нас, така и за всички клиенти на магазина.

Предимства на тези шпакловъчни смеси

Когато е време за полагане на шпакловката, първият слой трябва да бъде достатъчно еластичен и не повече от 10 милиметра, тъй като има опасност да се напука. Всеки продукт има описание как да се използва. Едно от основните предимства на готовите шпакловъчни смеси е, че не е необходимо да мериш и смесваш определени количества от продукта и винаги си сигурен, че той е в перфектна консистенция. Освен това, тяхното нанасяне е изключително лесно и са достатъчно еластични, което ще ти помогне да избегнеш евентуални проблеми. Те се втвърдяват по-бавно, което позволява поправка, в случай, че след нанасяне забележиш нервност или друг проблем. Важно е да отбележим, че имат изключително добро сцепление с основата, стига тя да е добре подготвена. Това ще ти позволи при лепене на тапети, например, да ги залепиш качествено, лесно и гладко без да полагаш особени усилия.

Надеждни ли са тези видове

Всички продукти, които предлагаме, са с изключително добро качество, което ще задоволи дори най-претенциозните ни клиенти. Готовите шпакловъчни смеси са не по-малко надежди от другите два вида. Ако използваш гипсова шпакловка, тя ще се втвърди много по-бързо от разбъркана шпакловъчна смес, което ще доведе до забавяне на работата, а понякога и до неперфектен краен резултата. Тези, освен че са  изключително надеждни, се нанасят изключително лесно, без поява на неравности, изсъхване на материала и забавяне на работата. Сцеплението, което правят с горния слой също е изключително добро, така че да може дълго време след ремонта да се радваш на красиви стени и тавани. Избирайки най-правилните материали, всичко това е възможно.