Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Готови шпакловъчни смеси

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

5.99 лв. 39.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Разфасовка (Л)

Пазарувай по Цвят

Пазарувай по магазин

Намерени 13 продукта

Готови шпакловъчни смеси

Шпакловката е последната стъпка, която ще изравни и заглади стените преди нанасянето на боя или лепенето на тапети. В зависимост от избрания за употреба продукт, той може да се използва в мокри или сухи помещения. Определено шпакловането е работа, която има своите тънкости и е добре да се обърнеш към специалист, който ще допринесе за идеални крайни резултати. Според вида си, шпакловките разделяме на три основни вида:

  • Гипсови;
  • Циментови;
  • Готови шпакловъчни смеси.

Готовите шпакловъчни продукти са един чудесен избор, имащ много предимства пред останалите два вида. В онлайн каталогът на Мосю Бриколаж ще откриеш различни предложения на достъпни цени, необходими за лесното и перфектно шпакловане. Възползвай се от нашите предложения, след което остави мнение за употребявания продукт. То е важно както за нас, така и за всички клиенти на магазина.

Предимства на тези шпакловъчни смеси

Когато е време за полагане на шпакловката, първият слой трябва да бъде достатъчно еластичен и не повече от 10 милиметра, тъй като има опасност да се напука. Всеки продукт има описание как да се използва. Едно от основните предимства на готовите шпакловъчни смеси е, че не е необходимо да мериш и смесваш определени количества от продукта и винаги си сигурен, че той е в перфектна консистенция. Освен това, тяхното нанасяне е изключително лесно и са достатъчно еластични, което ще ти помогне да избегнеш евентуални проблеми. Те се втвърдяват по-бавно, което позволява поправка, в случай, че след нанасяне забележиш нервност или друг проблем. Важно е да отбележим, че имат изключително добро сцепление с основата, стига тя да е добре подготвена. Това ще ти позволи при лепене на тапети, например, да ги залепиш качествено, лесно и гладко без да полагаш особени усилия.

Надеждни ли са тези видове

Всички продукти, които предлагаме, са с изключително добро качество, което ще задоволи дори най-претенциозните ни клиенти. Готовите шпакловъчни смеси са не по-малко надежди от другите два вида. Ако използваш гипсова шпакловка, тя ще се втвърди много по-бързо от разбъркана шпакловъчна смес, което ще доведе до забавяне на работата, а понякога и до неперфектен краен резултата. Тези, освен че са  изключително надеждни, се нанасят изключително лесно, без поява на неравности, изсъхване на материала и забавяне на работата. Сцеплението, което правят с горния слой също е изключително добро, така че да може дълго време след ремонта да се радваш на красиви стени и тавани. Избирайки най-правилните материали, всичко това е възможно.