Количка

ШПАКЛОВКА СУПЕРФИННА 5 КГ ВИСТО СМУТ

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ШПАКЛОВКА СУПЕРФИННА 5 КГ ВИСТО СМУТ
undefined
ШПАКЛОВКА СУПЕРФИННА 5 КГ ВИСТО СМУТ
undefined
undefined
undefined
Валидност на офертата от 19.6.2024 до 10.7.2024
15
49
12
99 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 999696

Основно описание

Готов за употреба бял, пастообразен, финишен шпакловъчен кит с дребнозърнеста структура. Предназначен е за големи повърхности,  подходящ за полагане върху вътрешни стени и тавани от мазилка, гипсокартон и бетон. Съхне бързо, шкури се лесно, образува много гладка, еднородна и здрава повърхност, готова за боядисване с емулсионни или лакови бои. Може да се нанася на много тънък слой. 

• Време за повърхностно изсъхване 2-3h
• Разход 1 Kg / m2
• Нанасяне с пистолет или маламашка

 

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТИТЕ

Повърхностите трябва да бъдат сухи и гладки, почистени от прах, мазнини или ронливи материали.

 

ПОЛАГАНЕ

Нанася се с шпатула или с пистолет airless, на един или на два слоя. Шкури се след около 3-4 часа с шкурка, почиства се, грундира се и след това се боядисва с емулсионни или лакови бои. Шпакловъчният кит не трябва да се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.

Нанесеният слой е сух при допир до 2-3 часа. Следващ слой се нанася след 4-6 часа. Посочените времена варират в зависимост от дебелината на нанесения слой и от атмосферните условия (температура и относителна влажност).

Инструментите се измиват веднага след употреба с вода, а ако е необходимо се почистват със сапун или друг миещ препарат.

Технически характеристики

Марка

VISTO

Произход

ГЪРЦИЯ

Наименование

ШПАКЛОВКА СУПЕРФИННА 5 КГ ВИСТ

0