Количка
(150)

Лампи за градина

30
Релевантност

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Градинските лампи - източник на светлина и стилно екстериорно обзавеждане

Градинските лампи са едни от най-популярните опции за осветление, когато става въпрос за екстериорното обзавеждане на двора. Те могат да се използват както на различни места в самата градина, с цел да осветяват пътечките и цялостното пространство, така и във външни беседки, тераси, летни навеси, барбекюта и други.

Този тип лампи са отличен източник на светлина и обхващат доста голямо пространство, така че не е нужно да натрупваш много бройки на едно място. Те се използват предимно като основно осветително тяло и могат да се комбинират с по-малки лампички или фенери със свещи.

Направи план за своята градина и прецени колко главни и по-големи градински лампи ще сложиш, за да не прекалиш. Въпреки че нашите модели са много изчистени, стилни и красиви, трябва да намериш баланса и да съчетаеш по-силно и по-слабо осветени места, за да създадеш уютна атмосфера за своя двор.

Видове градински лампи, които ще откриеш в Бриколаж

Mr. Bricolage знае какво търсят клиентите и затова ти предлагаме разнообразни и страхотни модели, с които да превърнеш градината си в 'райско кътче';, където да прекарваш времето си за почивка.

В нашия онлайн магазин ще откриеш следните видове модели в раздел 'лампи за градина';:

• висящи и стенни градински фенери;

• двойни и единични фасадни аплици;

• влагозащитени аплици и плафони;

• фенери тип 'стълб';;

• лед осветление;

• колчета;

• сензорни модели;

• градински пендели;

• сфери;

• други.

Можеш да избереш градински лампи, които се прикрепят за различни вертикални плоскости и стени чрез монтаж или да вземеш такива, които да бъдат стоящи и застопорени за земната повърхност (като например фенерите тип 'стълб';).

Всички наши предложения са на изгодни цени и с високо качество.

Разгледай нашия богат асортимент от артикули и избери най-подходящите за теб опции. Съобрази се с дворното пространство, с което разполагаш и помисли за най-удачния вид осветление, което би удовлетворило нуждите ти.

Защо да пазаруваш от нашия онлайн магазин

Довери се на качеството и заложи на нашата верига магазини, защото знаем от какво имаш нужда.

Mr. Bricolage е вече повече от двадесет години на българския пазар и разполага с търговски помещения в над единадесет локации в цялата страна.

Поръчай от нашия сайт или посети физическите ни магазини в София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен.

Ние държим на отличното обслужване и се радваме на нашите милиони доволни клиенти към днешна дата.

Градински лампи на ТОП цени


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0