Количка
(59)

Соларни лампи

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Как работят соларните лампи и защо да ги избереш

Нека да обясним какво са соларните лампи и как можеш да ги използваш за своята градина, тераса, фасада, ограда или двор. Този вид осветителни тела са отличен избор, ако искаш да спестиш пари и едновременно с това да имаш добро осветление, където е необходимо. Те се захранват единствено и само от слънчевата светлина, което означава, че не ти е нужен ток, за да ги накараш да работят. Важно е да знаеш, че за максимално слънчево усвояване, соларната клетка трябва да е насочена на юг и да е разположена под ъгъл, така че да е перпендикулярна на слънцето. Увери се, че нищо не я закрива (листа, люлки, дървета и т.н.). По този начин ще имаш сигурна светлина вечер, дори ако токът спре.

Соларните лампи са практични, семпли и удобни. Те се монтират лесно и бързо в земята, на стени или на тераси. Можеш да ги поставиш практически навсякъде, тъй като не изискват електрозахранване и няма да се занимаваш да прекарваш кабели.

Това е най-икономичният начин да осветиш своята градина.

Освен че ти помагат да спестиш пари, тези осветителни тела са разнообразни като модели и дизайни и със сигурност не са ограничаващи.

Обърни внимание на капацитета на батерията. Ако се нуждаеш от по-голяма осветеност, те съветваме да се насочиш към алтернативи с по-голям капацитет на батерията, тъй като те са в състояние да събират и да съхраняват повече конвертирана електроенергия.

За по-мощна сила на светене, можеш да разгледаш лед опциите.

Соларни лампи 800W/1000W/1200W

Какви видове соларни лампи ще откриеш в Бриколаж

В онлайн магазина ни ще откриеш много и различни видове соларни лампи, които със сигурност ще те впечатлят със стилната си визия. Ние ти предлагаме модели на достъпни цени, които ще надхвърлят стойността си многократно, тъй като ще бъдат с теб години наред.

В раздела ще намериш следните видове соларни лампи:

• LED варианти - осигуряват силна светлина и са едни от най-предпочитаните;

• с панели;

• тип 'сфера';;

• със сензор;

• кръгли;

• паркови и улични;

• тип 'фенер';;

• висящи - доста автентични и подходящи за декорация;

• прожектори;

• против комари;

• други.

Развихри въображението си и създай свое магическо кътче, без да се налага да се съобразяваш с кабели и електрозахранване. Този тип осветителни тела, могат да бъдат използвани както за основно, така и за придружаващо осветяване на твоята градина.

Направи терасата или верандата си също толкова невероятна и аранжирай светлинките, така че да направиш атмосферата уютна и приказна.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0