Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Изкуствени елхи

Пазарувай по магазин

Намерени 1 продукта

Изкуствени елхи

Изборът на елха и коледни играчки е първото нещо, с което се залавяме, за да подготвим съзнанието и дома си за предстоящите празници, като ако декоративните елементи са светещи и луксозни, емоцията за всички ще е още по-незабравима. Виж и се възползвай от наличните видове малки и големи изкуствени дръвчета, които се предлагат на изгодни цени. Очакват те много атрактивни промоции на разнообразни предложения, които носят празничното настроение. 

Защо изкуствените елхи са толкова предпочитани

Коледни звънчета, заснежени улици и уютно светещи къщи в тъмнината. Из въздуха се носи празничният дух, който посещава всеки дом и докосва сърцата на хората с опиянението си. Коледа е. Няма по-подходящо време от това да реализираш всичките си цветни идеи, които си обмислял и променял толкова много пъти в годината. Разгледай гамата качествени и евтини изкуствени елхи в онлайн магазин Бриколаж и прецени кой вид би бил най-подходящ за твоя дом. Всички предложения се отличават с доста предимства, като например:

  • Лесно и бързо поставяне;
  • Отсъствие на нападали иглички по пода;
  • Многократна употреба;
  • Висока екологичност и грижа за природата;
  • Разнообразие в естетически план.

Със сигурност няма да съжаляваш, ако тази година решиш да замениш естествено коледно дръвче с негова имитация. Коледа отново ще бъде запомняща се, а семейните моменти все така докосващи сърцата. 

Какви са видовете

Разнообразието при изкуствените елхи е впечатляващо. Това е още един плюс в тяхна полза, ти на свой ред можеш да избираш между следните модели:

  • 80 см, 150 см, 180 см, 200 см и 250 см - не подценявай размера на изкуственото дръвче. Именно от него зависи и цялостната коледна обстановка;
  • Зелени, чисто бели, с бели връхчета, с шишарки - при естествените дръвчета не се наблюдава подобно разнообразие, така че просто се възползвай;
  • Мини коледни елхи, които са подходящи за декориране на определени зони и по-малки помещения.

Коледната магия е в твоите ръце. Сбъдни мечтите си. 

За къде са подходящи

Всяко едно помещение би могло да бъде празнично декорирано с помощта на изкуствената елха. Можеш да я позиционираш и на видно място в офиса, също както и в търговския обект. Няма никакви ограничения при този вид украса, която никога не е излишна, а винаги недостатъчно дълго време около нас. Магазин Бриколаж очаква твоя избор. Готов ли си да го направиш?