Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

LED аплици

Пазарувай по цена

12.99 лв. 189 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 15 продукта

 

Защо LED аплиците са предпочитан избор от клиентите

Аплиците са модерни, удобни и стилни осветителни тела, които се монтират директно към стената и са предпочитан избор за клиентите. Те са отличен източник на светлина и са подходящи за всеки тип помещение. Можеш да ги използваш като основно или придружаващо осветително тяло за своята спалня, хол, трапезария или баня (съвременните модели са водо- и влагоустойчиви и монтирането в мокри помещения не би представлявало проблем). Няма значение в коя стая искаш да внесеш малко интериорен шик, защото този вид “лампи” са подходящи за всяко място и мигновено ще внесат уют и модернистична нотка.

Ако искаш да пробваш нещо различно от обикновените, стандартни крушки, то ние ти препоръчваме да разгледаш нашите LED аплици. Тези лед варианти ще направят живота ти по-лесен, защото са съвременни и ефикасни. Главните причини за това да се считат за доста по-предпочитани от клиентите са следните:

    1.LED осветлението е много икономично, не прави големи разходи и това е страхотно, ако искаш да намалиш сметката за тока, идваща в края на месеца.

    2.Този вид крушки са супер издръжливи и не се налага да ги сменяш често, което допълнително намалява разходите ти.

    3.Освен финансовите облаги, с лед аплиците ще се радваш на много по-силна светлина, с която няма да ти се налага да напрягаш очите си.

Какви видове LED аплици ще откриеш в Бриколаж

В Mr. Bricolage ще намериш огромно разнообразие от LED аплици, които са с отлично качество и се продават на достъпни за потребителите цени.

Направи най-добрия избор за своя апартамент, къща, офис или кабинет.

Ние ти предлагаме широка гама от стенни предложения, красиви дизайни и стилни модели.

В сайта са изложени още:

    • детски LED аплици;

    • ъглови;

    • с интересна форма;

    • в розово и жълто злато;

    • с ключ;

    • за тераса;

    • други.

Защо да избереш да пазаруваш от нашия онлайн магазин

Нашият магазин е вече седемнадесет години на българския пазар и продължава да радва клиентите си с иновативни предложения, практични стоки и всичко нужно за дома и градината ти. С времето сме се доказали като качествена и достъпна търговска верига и държим на отличното обслужване на нашите клиенти.

Ние ти предлагаме огромен асортимент от стоки и имаме единадесет физически магазина в цялата страна.

Ако все пак предпочиташ онлайн пазаруването, ще се радваме да обработим и доставим твоята поръчка.

Можеш да разчиташ на бърза и сигурна доставка, без притеснения.

Очакваме те!

 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.