Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Метални корнизи

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

0.99 лв. 89.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 337 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

От какво има нужда един дом, за да бъде той красив? Нима мебелите са достатъчни, за да оформиш модерен и интересен интериор, който да докосва сетивата ти по начин, по който да те кара да се усмихваш ежедневно? Със сигурност е важно да имаш съвременно обзавеждане във всяка една от стаите, но нека не подценяваме и онези дребни детайли с голямо влияние върху крайните резултати – металните корнизи за пердета, с които зоната около прозорците ще може да бъде завършена.

Защо да заложиш на метални корнизи

Практически погледнато, този вид решения са едни от най-удачните, тъй като се отличават с впечатляваща износоустойчивост, която всеки търси. Металните корнизи имат здрава конструкция, красив дизайн и са подходящо допълнение към повечето видове обзавеждане.

В онлайн магазин Бриколаж ще ги откриеш в голямо разнообразие, което е обвързано и с ниски цени – страхотна комбинация за всеки потребител. Към металните корнизи предлагаме и аксесоари към тях, сред които има куки, плъзгачи, конзоли, муфи, държачи, свръзки и др.

Какви видове ще видиш тук

Винаги сме държали на това да поддържаме богата селекция от предложения, до която всеки бъдещ и настоящ клиент на магазина да има 24/7 достъп. В този раздел ще видиш метални корнизи с различен дизайн, който е допълнен от актуални цветове като бяло, черно и др. Сред предложенията ще откриеш двурелсови и единични модели, както и такива с дължина от 200 см, 300 см и др. Гарнитурите са също част от нашия асортимент, така че да бъде изборът ти още по-успешен!

Защо да ни се довериш

Развиваме фирмена политика, която да е изцяло в полза на клиента. Създали сме удобна онлайн платформа, която ще ти даде възможност да извършиш лесна и бърза селекция, получавайки достъп до голям брой артикули с отлично качество. Сред водещите ни предимства се нареждат: 

  • атрактивните цени – няма клиент, който да не държи на тях, защото именно бюджетните решения са по-добрите такива. Така спестяваш немалко средства, които можеш да инвестираш в друг продукт; 
  • освен двойни метални корнизи, в нашия магазин те очакват и много още други интериорни компоненти, с които ще можеш да превърнеш дома си в комфортно място за живеене, където винаги да се чувстваш добре;
  • обслужване на най-високо ниво – то е от водещо значение за това да се насладиш на едно пълноценно потребителско преживяване, което винаги да те връща към магазин Бриколаж.

За да пазаруваш от нашата платформа, е нужно просто да добавиш желания модел метален корниз с улей в количката, а след това да следваш указанията за финализиране на поръчката.