Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Тримери

Пазарувай по цена

54.99 лв. 284.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Ширина на косене (CM)

Пазарувай по магазин

Намерени 11 продукта

Защо да купиш тример за трева

Как да постигнеш перфектно окосена морава с минимални разходи? Електрическият тример за трева е най-изгодното решение. Виж защо!

Какво представляват тримерите за трева

Тримерът е мобилно устройство за косене на трева. За разлика от косачката, която е обемна и може да се движи и на собствен ход, тримерът е с компактни размери и косящият човек го пренася с дълга дръжка. Косенето става чрез въртяща се глава, за която са закрепени корди.

На вид този уред за косене на трева изцяло прилича на моторните коси, които обаче са бензинови, докато тримерът е електрически. Именно това прави устройството не само икономично, но и най-екологичното в своята област.

Как се използват

Това приспособление за косене е подходящо за малки и средни пространства. То е незаменимо за дворовете и градините, където тревата е разположена на отделни зони – между дървета, покрай огради и храсти, покрай алеи, близо до пътеки и стълби. Електрическият тример е лесно преносим и без проблем се справя с малките тревни участъци, които са недостъпни за косачката.

Той е правилното решение и за зоните, в които между зеленината има и камъни. Подобни каменисти места са противопоказни за косачките, тъй като камъните по земята крият сериозен риск от повреда на големите машини.

Важно предимство на този уред е също фактът, че може да се справя не само с обикновена трева, а и с по-буйна растителност: плевели, бурени и други по-твърди растения.

Какви видове тримери за трева има в сайта

  • Електрически. Захранва се с електроенергия;
  • Акумулаторен. Със зарядно устройство и батерия;
  • С подаващ механизъм за кордата. Механизмът отговаря за това кордата винаги да е с необходимата за работа дължина;
  • С телескопична дръжка. Може да се настрои според височината на косящия;
  • С регулиращ се ъгъл на главата. Полезна функция, когато трябва да се окоси някое трудно достъпно място;
  • Ширина на косене, която варира между 22 см и 26 см.

Защо да купиш от Mr.Bricolage

Без значение дали си любител градинар или търсиш професионални устройства, Бриколаж винаги предлага подходящо решение. На страниците в нашия онлайн каталог, както и на място във физическите ни магазини те очакват машини за градината на водещи марки като Bosch, Raider, Gardena и др. Топ качеството обаче е на напълно достъпни цени, а всяка седмица са активни и стотици изгодни промоции.