Количка
(16)

Тримери

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Защо да купиш тример за трева

Как да постигнеш перфектно окосена морава с минимални разходи? Електрическият тример за трева е най-изгодното решение. Виж защо!

Какво представляват тримерите за трева

Тримерът е мобилно устройство за косене на трева. За разлика от косачката, която е обемна и може да се движи и на собствен ход, тримерът е с компактни размери и косящият човек го пренася с дълга дръжка. Косенето става чрез въртяща се глава, за която са закрепени корди.

На вид този уред за косене на трева изцяло прилича на моторните коси, които обаче са бензинови, докато тримерът е електрически. Именно това прави устройството не само икономично, но и най-екологичното в своята област.

електрически тример за трева

Как се използват

Това приспособление за косене е подходящо за малки и средни пространства. То е незаменимо за дворовете и градините, където тревата е разположена на отделни зони - между дървета, покрай огради и храсти, покрай алеи, близо до пътеки и стълби. Електрическият тример е лесно преносим и без проблем се справя с малките тревни участъци, които са недостъпни за косачката.

Той е правилното решение и за зоните, в които между зеленината има и камъни. Подобни каменисти места са противопоказни за косачките, тъй като камъните по земята крият сериозен риск от повреда на големите машини.

Важно предимство на този уред е също фактът, че може да се справя не само с обикновена трева, а и с по-буйна растителност: плевели, бурени и други по-твърди растения.

Какви видове тримери за трева има в сайта

  • Електрически. Захранва се с електроенергия;
  • Акумулаторен. Със зарядно устройство и батерия;
  • С подаващ механизъм за кордата. Механизмът отговаря за това кордата винаги да е с необходимата за работа дължина;
  • С телескопична дръжка. Може да се настрои според височината на косящия;
  • С регулиращ се ъгъл на главата. Полезна функция, когато трябва да се окоси някое трудно достъпно място;
  • Ширина на косене, която варира между 22 см и 26 см.

Защо да купиш от Mr.Bricolage

Без значение дали си любител градинар или търсиш професионални устройства, Бриколаж винаги предлага подходящо решение. На страниците в нашия онлайн каталог, както и на място във физическите ни магазини те очакват машини за градината на водещи марки като Bosch, Raider, Gardena и др. Топ качеството обаче е на напълно достъпни цени, а всяка седмица са активни и стотици изгодни промоции.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0