Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Снегорини за дома

Пазарувай по цена

139 лв. 2299 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 6 продукта

Покритите със сняг улици могат да бъдат доста красива гледка, но какво се случва, когато трябва да се заемеш с разчистването на входното пространство пред дома или алеята пред търговския обект? Обикновената лопата невинаги върши добра работа, което налага използването на специална техника, като снегорин. С него ще ти бъде много по-лесно да премахнеш натрупания сняг, който би могъл да затрудни ежедневните ти дейности. Подобен вид машина е удобна за управление, мощна и маневрена – тя би могла да се превърне в пръв помощник при наличието на обилни снеговалежи.

Защо е полезно да имаш снегорин

Снегоринът не е стандартна покупка, дори може да се каже, че е сравнително рядка. По-голямата част от потребителите насочват вниманието си към ръчните инструменти за почистване на сняг (лопатите), но не може да не се съгласиш, че едно автоматизирано решение би било в пъти по-ефективно и удобно за използване. 

Основното предимство на оборудване като снегорина е, че с него се постигат максимално добри резултати за доста кратко време. От значение в случая е мощността на модела и принципът му на работа – самоходен и с ръчно управление. Ако ще го купуваш за битови цели, заложи на втория вариант и на машина с по-малка мощност, която ще има и по-нисък разход на енергия.

Какво е важно при избора му

Решил си да купиш снегопочистваща машина за зимата, но не знаеш как да извършиш избора? От Бриколаж съветваме да следваш препоръките по-долу: 

  • уточни предварително целите – ако планираш да обработваш по-големи площи, дори цели алеи, електрически снегорин с ширина на разчистване от 30 см няма да е оптималният за теб вариант. Той би бил удачен, ако ще премахваш снега от пространството пред входната врата и пътечката пред нея; 
  • избери начин на управление – самоходен трактор за сняг и такъв с ръчно управление (несамоходен). Първият вариант се търси най-вече за професионални цели, а вторият – за домашно ползване. Всичко се свежда основно до персоналните изисквания;
  • начин на задвижване – електрически и бензинови (моторни) снегорини. Моделите с гориво се използват за по-големи участъци, а тези на ток – за по-малки; 
  • цена за машината – стойността на техниката за премахването на сняг е пряко свързана с параметрите по-горе. Самоходните и по-мощните модели са по-скъпи, а електрическите и с малка ширина на разчистване – по-евтини. 

В онлайн магазин Бриколаж ще откриеш модели снегорини за дома и бизнеса, които имат висока производителност, съвременен дизайн и могат да бъдат закупени с отстъпка. Виж нашите предложения и направи своя избор.