Количка
(8)

Моторни косачки

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Кога да избереш моторна косачка

Едно от най-приятните пролетни и летни ухания е именно това на окосена трева. Нужна ти е косачка за поддръжката на двора или градината? Тук е точното място да избереш качествен моторен модел.

Какво се има предвид под 'моторна косачка'

Този вид косачки са наричани още 'бензинови', тъй като се задвижват с бензинов двигател. Мощни и ефективни машини са.

Моторните модели могат да бъдат самоходни, тоест да ги насочиш в конкретна посока и да ги оставиш сами да се придвижват. Или пък може да са несамоходни - при тях е нужно да бъдат управлявани с бутане.

За какви терени са подходящи бензиновите косачки

Моторните видове са добър избор за поддръжката на тревата на средни и големи терени (над 750 м2). Тяхно съществено предимство пред електрическите модели е, че са преносими и могат да се използват за големи открити пространства, без значение дали наблизо има източник на електроенергия. Заради мощния си бензинов мотор, те могат да се справят с поддръжката на големи тревни площи, включително такива от ливаден тип. Сред другите им предимства са сравнително големият кош, както и функцията мулчиране.

Мненията на нашите клиенти сочат, че бензиновата косачка е подходящ избор също за овощни градини и други места, където има препятствия или за неравни терени. Този тип машини нямат кабел, така че няма какво да им пречи, когато правят маневри или заобикалят евентуалните препятствия.

Имай предвид, че моторните косачки са подходящи при терени с до 20 градуса наклон. Това означава, че може да не са добро решение за твърде стръмни тревни площи. Това е така заради бензина в резервоара.

Какви функции може да имат бензиновите модели

  • Централна система за регулиране на височината на косене (няколко възможни степени);
  • Автоматично задвижване;
  • Различни скорости на косене;
  • Мулчиране;
  • Странично изхвърляне на тревата;
  • Сгъваема дръжка;
  • Кош за трева с прозорче за видимост на нивото;
  • Ергономични ръкохватки.

Защо да избереш бензинова машина от Mr.Bricolage

Когато търсиш изгодна дългосрочна инвестиция, каквато е моторната косачка, каталогът на Бриколаж винаги дава добри идеи за качествени устройства. На страниците ни онлайн, както и във физическите ни магазини, те очакват предложения от доказани марки като Bosch, Inventiv, Alpina, Gardenia, Einhell и други. Всички предлагани от нас модели са с гаранция от производителя (до 5 г.).

Всекидневно може да се възползваш и от изгодни промоции и конкурентни цени на редица модели.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0