(19)

Лепила за тапети

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Лепила за тапети

Интериорните обновявания често пъти включват и поставянето на нови тапети във всяка една от стаите на дома. Тяхното присъствие придава уют и завършеност на цялостната обстановка, която трябва да бъде такава, че да ни предразполага към пълноценна релаксация в края на деня. За да премине освежаването на жилището приятно и безпроблемно, е необходимо да бъдат избрани както красиви тапети, така и специални фиксиращи разтвори. В Бриколаж ще откриеш и двете!

Как се разтваря лепило за тапети

За да фиксираш хартиени платна или тежки тапетни покрития, ще са ти нужни няколко на брой пособия - кофа, подходящ лепителен продукт и четка/дървена пръчка за нанасяне на разтвора. Прочети внимателно инструкциите за употреба, преди да преминеш към нанасяне на лепилото. Най-честият въпрос е с колко вода да се разтвори. При сухите лепила е необходимо да се добавят 3л вода към 500гр прах.

Предварително разтворената лепителна течност не изисква добавяне на допълнително вода.

Какви видове ще намериш в сайта

Видовете лепила за тапети трябва да са качествени и лесни за нанасяне. За оптимални резултати, е необходимо да:

 • Гарантират дългосрочната експлоатация на тапета;
 • Осигуряват равномерно и здраво залепване;
 • Поддържат тапета добре фиксиран;
 • Обезпечават безопасната среда;
 • Не отделят токсини;
 • Бъдат избрани в правилните разфасовки и др.

За да се сдобиеш с възможно най-ефективните лепителни материали за тапетни покрития, се възползвай от обновения каталог на онлайн магазин Бриколаж, който включва:

 • Универсални лепила;
 • Обикновени;
 • Абльозери за сваляне на стари листове;
 • Промо пакети;
 • Решения за корк и др.

Избери и купи на добри цени. Нито един наш продукт не изисква специална подготовка, затова планирай смело и покани красотата у дома.

Може ли да се лепят върху различни видове плоскости

Гамата тапетни покрития в магазин Бриколаж е пригодена към почти всички видове плоскости и повърхности. Тяхното залепване се осъществява за броени минути, а високата им устойчивост на намокряне, мухъл и ниски температури ги прави отличен вариант за освежаване на интериора.

Можеш да залепиш:

 • Винилови и хартиени тапети;
 • PVC и фриз декоративни елементи;
 • Тапетни покрития за баня и др.

Облицовай всяка една стена в дома си и й придай индивидуална визия, която да изпълва помещението с хармонична атмосфера. Този път се осмели да реализираш дори и най-нестандартните си проекти, които ще се осъществят безпроблемно, ако решиш да избереш онлайн магазин Бриколаж и строителните материали, които имаме за теб.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0