Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Четки за боядисване

Пазарувай по цена

1.29 лв. 39.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 97 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Четки

Боядисването или лепенето на тапети са последният етап при обработване на стените в дома, офиса или други помещения. За да е добър крайният резултат, най-важното, с което трябва да се сдобиеш, са качествени материали за работа. Най-общо материалите можем да разделим в няколко категории:

  • валяци и мечета;
  • четки;
  • предпазни покрития;
  • други принадлежности за боядисване.

Четките са задължителни, тъй като с тях можеш да отсечеш таваните или да боядисаш по-тънките и фини места. Разнообразие от видове ще откриеш на сайта на Бриколаж. Цените и характеристиките им са също различни, което позволява на всеки клиент да намери всичко, което му е необходимо. Съветваме те добре да прецениш от какво имаш нужда още преди да започнеш да боядисваш. Направи си списък и поръчай всичко наведнъж. Онлайн пазаруването е бързо и лесно. Възползвай се от нашите предложения и поръчай още сега.

Какво трябва да знаем за четките за боядисване на стени

Те се различават по своята форма и са подходящи за качествено боядисване на различни повърхности и дори за най-труднодостъпните ъгли. Различават се по големината си, както и по материала, от който са изработени. По отношение на размера, видовете определяме според широчината на плоските модели и диаметъра на кръглите видове. Ако това се неща, които не те затрудняват при избора, то другото, за което е важно да помислиш е материалът на изработка и как да се грижим за най-добрия външен вид на четката. Моделите от естествен косъм са подходящи за употреба с всякакви материали, докато тези с изкуствена са най-подходящи за бои на водна основа. Професионалистите в областта на бояджийството знаят, че е добре тези консумативи да бъдат накиснати във вода за поне час, след което да се изсушат и чак тогава да се използват.

Други съвети

Възможно е да се появят неравности и релефни отпечатъци. За да оправиш този проблем, най-лесно е да прекараме четката по груба повърхност. Използвай бетонна стена или тухлена зидария. След това проблемът е решен. Важно е да се грижиш за консумативите и след като си приключил работата с тях. Те трябва да бъдат добре измити и съхранени. Ако си използвал боя на водна основа, просто можеш да изплакнеш консумативите с вода. При други видове бои, за почистването ще ти бъде необходим разредител или кореселин, като след накисване отново изплакни с вода. Една и съща четка можеш да използваш много пъти, стига да е добре почистена и правилно съхранена, докато дойде време за следващи ремонтни дейности.