Количка
(11)

Окачени тавани

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Окачени тавани

Съвременните строителни и интериорни решения ни дават шанс да разгърнем фантазията до краен предел, давайки смел израз на всичките си креативни и иновативни идеи. Окачените тавани са достоен пример за това, че днес няма нищо невъзможно, стига да знаем какво точно искаме да постигнем с атмосферата у дома, в офиса, в търговския обект и др.

С тяхна помощ, ще можеш да разчупиш иначе скучната таванска зона, залагайки на динамичен и смел дизайн, който да бъде допълнен и от подходящо осветление. Предимствата на окачените тавани е оптичната илюзия, която те могат да създадат, като монтажът им се извършва по предварително зададена схема.

Как се правят окачените тавани

Наред с категоричните високо естетически качества, окачените PVC пана допринасят и за икономията на ток, която е невъзможна при старото строителство. Високите тавани не позволяват ефективното отопление на помещенията, а именно това поражда и нуждата от алтернативен вариант, който да реши битовия проблем.

Инсталацията на растерни тавани, които са част от сухото строителство, се състои основно в няколко стъпки:

 • Избор на подходящи пана;
 • Избор на осветителни за вграждане и вентилационни елементи;
 • Поставяне на ъглов профил;
 • Монтаж на носещата конструкция;
 • Инсталиране на паната;
 • Довършителни работи.

Избери таванни панели от онлайн магазин Бриколаж и обнови всяка една част в своя дом по модерен и функционален начин. Вдъхни очарование дори и на най-скучното помещение, което отдавна е имало нужда от креативно решение. При нас ще откриеш каталог със страхотни предложения на ниски цени, които ще облекчат бюджета ти, а междувременно ще се погрижат за нестандартната и дори футуристична визия на стаята.

За къде са подходящи

Всяко едно помещение би могло да бъде оптимизирано с окачен таван, за да се сдобие с изтънчено внушение и непосредствена визия. Цялостната концепция, свързана с подобряване условията за живеене в апартамента или къщата, би могла да допълнена по интересен и изящен начин, който предразполага живущите към пълноценна релаксация. Окачените пвц пана са прелюдия към съвършения интериор, а те сами по себе си са подходящи за:

 • Баня;
 • Хол;
 • Спалня;
 • Кухня;
 • Офис и др.

Няма помещение, което да не е 'достойно'; за окачен таван. Избери го от Бриколаж.

Какви видове ще намерите в Бриколаж

При нас ще откриеш разнообразни пвц пана в различни цветове и дизайн:

 • Сахара;
 • Атлас;
 • Амстронг;
 • 3D Фюжън и др.

Вдъхни живот на всичките си интериорни идеи и спри да робуваш на статуквото. Придай на дома си нестандартно излъчване и се наслади изцяло на престоя си в него.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0