Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

PVC профили

Пазарувай по цена

0.48 лв. 14.99 лв.

Пазарувай по Дължина (ММ)

Пазарувай по Материал

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 167 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

ПВЦ профилите се използват изключително често като завършващи елементи в строителните и ремонтни дейности. Причините за това са, че продуктите, изработени от ПВЦ, са на достъпни цени, здрави са и се монтират лесно. Тяхното използване ни гарантира, че ще постигнем завършен вид на помещенията, в които ги поставим. Освен това, с тяхна помощ ще предпазим вътрешните и външни ъгли на таваните и стените от нараняване. Нещо повече - можем да ги използваме и като декоративни елементи, за по-добро визуално оформление на помещението.

Какво представляват ПВЦ профилите

Компонентите от ПВЦ притежават многобройни качества, които ги правят предпочитан избор при редица дейности. Изработени са от материала поливинилхлорид, който представлява висококачествена полимерна пластмаса, която се отличава със своята лекота, здравина, еластичност и устойчивост на външни влияния. Лесни са за монтиране, дори от хора, които не са специалисти по ремонтните дейности, което спестява както средства, така и време. Освен това компонентите изработени от ПВЦ запазват своите свойства и не се деформират, дори при изключително високи температури. Друг огромен плюс е, че почистването и поддръжката им са като детска игра, което е значително улеснение за всеки, който заложи на тях. Всичко това позволява ПВЦ профилите да изместват все повече металните.

За какво могат да се използват

PVC профилите намират широко приложение в много сфери на нашия живот. Нека видим кои са най-популярните от тях:

     • За изработката на рамки. Едно от най-интересните приложения на PVC профилите е за рамкиране на гоблени, снимки, картини и огледала. Благодарение на огромното многообразие от цветове и модели можем да постигнем невероятни резултати и да подсилим значително въздействието на творбата, която ще поставим в рамката;

     • За направата на комарници. Стига да имаме нужните материали, можем да се справим със сглобяването им и сами;

     • За изработка на осветени кутии. Благодарение на гъвкавостта на PVC материала, те могат да бъдат в различни форми и размери, с прави или заоблени ъгли;

     • За освежаване на банята. PVC материалът е известен със своята голяма влагоустойчивост, благодарение на която е изключително подходящ за използване в мокри помещения. Ако заложим на компоненти, изработени от PVC ще попречим на влагата да достигне до стените, пода и тавана.

Защо да се довериш на онлайн магазин Мосю Бриколаж

При нас ще откриеш огромно разнообразие от висококачествени PVC профили на достъпни цени. Разгледай и направи своя избор още сега!