(10)

Килими на цветя

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Килимите на цветя внасят в дома свежест и настроение. Дали ще се впишат в палитрата на твоя дом?

Кога са подходящи килими с цветя

Килимите на цветя са интериорен акцент, който не остава незабелязан. Те не са просто фон, на който не обръщаме внимание, те са сред детайлите, които придават индивидуалност и характер на помещението.

Можеш да ги използваш в хола, спалнята, детската стая или трапезарията. В зависимост от помещението ще избереш и формата (правоъгълна, овална и др.). Те са съществен елемент, който придава завършеност на цялостната идея за дизайн на стаята. Перфектно пасват на интериори, в които стените и мебелите са в семпли цветове като бяло, сиво, бежово, бледо зелено, жълто, кафяво. Цветният акцент на пода ще добави динамика и ще оживи атмосферата.

Килимите с цветя обаче са доста различни. Важно е да избереш такъв, чийто стил ще се съчетае с обзавеждането най-адекватно.

Какви видове ще откриеш в раздела

Размери

Изборът на покритие за пода зависи до голяма степен от пространството в стаята. При нас ще откриеш от малки размери (70х140 см, 120х170 см) до големи модели (160х230 см, 200х300 см и др.).

Текстура

Показателни за високия клас на килима са неговата дебелина и гъстотата на нишките. Дебелината е посочена е в милиметри и варира: 5мм, 8 мм, 11 мм и т.н. Плътността пък ще видите в грама на квадратен метър). Когато избирате между различните модели, сравнете и тези характеристики. Колкото по-дебели и плътни са килимите, толкова по-меко и комфортно се стъпва на тях.

Ще откриете и релефни предложения. Те са особено ефектни, тъй като изображенията на тях не само се виждат, но и се усещат на допир.

Дизайн

• класически изображения на цветя;

• стилизирани;

• флорални фигури;

• в старинен стил;

• пъстри цветя;

• в една основна цветова гама (пепел от рози, розово, сиво);

• стилни цветови комбинации от два до три тона (в сиво и жълто, в черно, сиво и червено, в кафяво и оранжево, в бяло и сиво и др.;

• с надписи.

Защо да избереш от Бриколаж

Хубавите килими са дългосрочна инвестиция в удобството, красотата и уюта на дома. При нас в Бриколаж тази инвестиция е надеждна и с доказано качество.

Разгледай красивите ни предложения на цветя, набелязвай и сравнявай, колкото време ти е необходимо. Можеш да поръчаш удобно и бързо от нашия онлайн магазин, без значение в коя част на България се намираш и кое време от денонощието е удобно за теб. Възползвай се от многобройните промоции и изгодните цени. Подари си класа, стил и комфорт!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0