(112)

Килими с геометрични фигури

30
Релевантност
КИЛИМ LUNA 80Х150 СМ
64
99 лв.
45
99 лв.
КИЛИМ LUNA 160Х230 СМ
179
99 лв.
129
99 лв.
КИЛИМ LUNA 200Х290 СМ
289
99 лв.
229
99 лв.
КИЛИМ LUNA 80Х150 СМ
64
99 лв.
45
99 лв.
КИЛИМ LUNA 160Х230 СМ
179
99 лв.
129
99 лв.
КИЛИМ LUNA 200Х290 СМ
289
99 лв.
229
99 лв.

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Килимът е съществен елемент от всеки интериорен дизайн. Той може да е само допълващо звено или пък да е ключов акцент. Моделите с геометрични форми са сред най-интересните представители на тази продуктова категория. Виж как да ги използваш в своя дом.

Как да ги включиш в интериора

Килимите с геометрични фигури винаги оставят своя отпечатък върху дизайна на помещението. Ако жилището е обзаведено в съвременен или индустриален стил, именно подобно покритие за под би допълнило общото внушение най-добре.

Можеш ли обаче да се възползваш от геометрията, ако стаята е в стил класика или винтидж? В такъв случай се насочи към традиционни фигури - с фолклорни шевици в геометрична форма. Можете да избереш и килими от типа на персийските, чиито изображения също включват доста геометрични плетеници, но същевременно придават аристократизъм на стаята.

Подобни геометрични аксесоари са подходящи за хола, спалнята, детската стая, коридора и др.

От какви материи са

При изработката на килими се използват както естествени, така и изкуствени влакна. Сред естествените обикновено са памукът и вълната. Памучните са меки и приятни на допир, докато вълнените са синоним на топлина. Наред с тях обаче за подовите покрития се използват и синтетични като полиестер и акрил. Тяхно предимство са здравината, издръжливостта, лесната поддръжка, трайните цветове.

Ако в интериора си заложил основно на естествени материали и на традиционни технологии, адекватно допълнение към тях би бил и ретро килим от естествена вълна. Ако пък мястото е с интензивен трафик, използва се усилено и трябва да се чисти често, устойчивите и синтетични модели са добро решение.

Какви видове килими с геометрични фигури ще откриеш в раздела

• с различен състав: вълнени, памучни, от полиестер, в различни комбинации;

• с различни фигури: на ромбове, на триъгълници, на кръгове, на квадрати;

• създаващи визуални илюзии;

• дизайнерски;

• с фигури от традиционните шевици;

• с различен размер. Геометрични фигури ще откриеш както върху малки килими (70х140 см, 80х150 см), така и върху такива със средна големина (120х160 см, 140х200 см), а също и върху големи (160х230 см, 200х300 см);

• пътеки;

• с различна височина на нишката (5 мм, 9 мм, 11 мм и др.). Колкото по-дебел е моделът, толкова е по-луксозен и по-комфортен;

• в различни цветове. Някои са пъстри, при други фигурите са в един основен тон с леки нюанси (сини, сиви, кафяви и др.).

Защо да избереш от Бриколаж

Когато става дума за ремонт или обзавеждане на дома, верига магазини Бриколаж е доверен съюзник. Етап след етап, при нас ще откриваш всичко необходимо: строителни материали, инструменти, подови настилки, стенни покрития, мебели, аксесоари, текстилни изделия.

Разгледай онлайн каталога ни и се възползвай от промоциите! Поръчай на изгодни цени за цяла България на mr-bricolage.bg!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0