Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Декоративни възглавници

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

3.99 лв. 45.99 лв.

Пазарувай по магазин

 • 1(current)
 • 2
 • 3
Намерени 66 продукта
 • 1(current)
 • 2
 • 3

Домашният интериор никога не е изцяло завършен. Винаги има какво още да се направи, за да бъде безупречен, за да липсват забележки по мебелите, декорацията и малките детайли… И точно тук идва моментът да помислиш за онези незначителни на пръв поглед, но всъщност с огромно значение компоненти, каквито са декоративните възглавници. Можеш да ги използваш основно като украса, но те са нещо много повече от това! 

Защо да имаш декоративни възглавници в дома си

Разбира се, че можеш и без тях, но защо пък да не бъдеш максималист и да не си подсигуриш съвършената жилищна обстановка? Именно декоративните аксесоари биха могли да послужат за това да придадеш “характер” на стаята, в която си решил да ги подредиш. Подходящи са за легло, за диван, за фотьойл и навсякъде, където прецениш, че присъствието им ще е от полза. 

Предлагаме ги в големи и малки размери, евтини и луксозни, а ти си този, който трябва да реши на кой вид да се спре. В онлайн магазин Бриколаж разнообразието е винаги налице, така че няма да срещнеш трудности при намирането на подходящи декоративни възглавници за дома, с които да изпълниш всички свои дизайнерски проекти и идеи. 

Как да ги подредиш по ефектен начин

За да бъде аранжировката от домашен текстил красива и стилна, трябва да извършищ коректна организация и на отделните компоненти, в това число и възглавничките за украса: 

 • стреми се да не претрупваш леглото или дивана с тях, подходи умерено;
 • ако меката мебел или спалнята са с големи размери, може да си позволиш повече “обем”, както и игра с нюансите, ако цветовата схема дава възможност за това; 
 • трябва да са елегантен акцент, а не дразнещ детайл, който се оказва напълно излишен;
 • заложи на контрастните модели възглавници, в случай че останалото обзавеждане е неутрално;
 • и обратното – постави такива в светли тонове, ако така или иначе интериорът е динамичен откъм цветове. 

В раздела ще откриеш и модели декоративни възглавници за сядане. Те са предназначени за столове и са отлично допълнение към този вид мебел. 

Какви видове предлагаме в категорията

След като вече си решил в какви размери да бъдат декоративните възглавници (60/60, 50/70 и др.), идва ред да обмислиш и техния дизайн, от който пряко зависи бъдещата им подредба – с надписи, с флорален принт и прочее. Ще видиш предложения с модерен принт и такива с изчистен дизайн. Моделите в интензивни цветове са също доста купувани, защото с тях можеш да внесеш нотка свежест и ярък акцент. Всяка една декоративна възглавница в категорията е с качествен пълнеж и е достъпна на изгодна цена.