Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Декоративни възглавници

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

4.99 лв. 45.99 лв.

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по Дължина (СМ)

Пазарувай по магазин

 • 1(current)
 • 2
 • 3
Намерени 74 продукта
 • 1(current)
 • 2
 • 3

Домашният интериор никога не е изцяло завършен. Винаги има какво още да се направи, за да бъде безупречен, за да липсват забележки по мебелите, декорацията и малките детайли… И точно тук идва моментът да помислиш за онези незначителни на пръв поглед, но всъщност с огромно значение компоненти, каквито са декоративните възглавници. Можеш да ги използваш основно като украса, но те са нещо много повече от това! 

Защо да имаш декоративни възглавници в дома си

Разбира се, че можеш и без тях, но защо пък да не бъдеш максималист и да не си подсигуриш съвършената жилищна обстановка? Именно декоративните аксесоари биха могли да послужат за това да придадеш “характер” на стаята, в която си решил да ги подредиш. Подходящи са за легло, за диван, за фотьойл и навсякъде, където прецениш, че присъствието им ще е от полза. 

Предлагаме ги в големи и малки размери, евтини и луксозни, а ти си този, който трябва да реши на кой вид да се спре. В онлайн магазин Бриколаж разнообразието е винаги налице, така че няма да срещнеш трудности при намирането на подходящи декоративни възглавници за дома, с които да изпълниш всички свои дизайнерски проекти и идеи. 

Как да ги подредиш по ефектен начин

За да бъде аранжировката от домашен текстил красива и стилна, трябва да извършищ коректна организация и на отделните компоненти, в това число и възглавничките за украса: 

 • стреми се да не претрупваш леглото или дивана с тях, подходи умерено;
 • ако меката мебел или спалнята са с големи размери, може да си позволиш повече “обем”, както и игра с нюансите, ако цветовата схема дава възможност за това; 
 • трябва да са елегантен акцент, а не дразнещ детайл, който се оказва напълно излишен;
 • заложи на контрастните модели възглавници, в случай че останалото обзавеждане е неутрално;
 • и обратното – постави такива в светли тонове, ако така или иначе интериорът е динамичен откъм цветове. 

В раздела ще откриеш и модели декоративни възглавници за сядане. Те са предназначени за столове и са отлично допълнение към този вид мебел. 

Какви видове предлагаме в категорията

След като вече си решил в какви размери да бъдат декоративните възглавници (60/60, 50/70 и др.), идва ред да обмислиш и техния дизайн, от който пряко зависи бъдещата им подредба – с надписи, с флорален принт и прочее. Ще видиш предложения с модерен принт и такива с изчистен дизайн. Моделите в интензивни цветове са също доста купувани, защото с тях можеш да внесеш нотка свежест и ярък акцент. Всяка една декоративна възглавница в категорията е с качествен пълнеж и е достъпна на изгодна цена.