Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Офис столове

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

92.99 лв. 319.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 22 продукта
  • 1(current)
  • 2

На много от нас денят минава пред компютъра. Работата в офис е свързана с минимално движение и дълги часове, прекарани в седнало положение. Това налага използването на удобно бюро и стол, които освен с модерен дизайн, е необходимо да бъдат и ергономични. Така се поддържа правилна позиция на тялото, а работата ще бъде ползотворна. В този раздел предлагаме добри предложения от този вид, които освен качествени, са и евтини. Продуктовият каталог включва посетителски и луксозни модели, които лесно могат да се поръчат и онлайн. 

Защо е важно да използваш удобен офис стол

От магазин Бриколаж те призоваваме да инвестираш в удобствата по време на работа, без които денят не би могъл да протече по желания от теб начин. От водещо значение е да имаш на разположение комфортен офис стол, който да е стабилен, да допринася за правилния стоеж, както и да е изработен от качествени материали, които не водят до запарване.

На всеки му се е случвало да изпитва слаби до силни болки в гърба, кръста и врата, които са вследствие на продължителното стоене в неправилна позиция. Това поставя на преден план въпроса със закупуването на стол, който има удобна облегалка и седалка, осигурява висока стабилност и може да се регулира. В раздела ще откриеш богат асортимент от нови модели на промоция, така че се възползвай от ниските цени и превърни работата в удоволствие!

С какви дизайни го предлагаме

Освен разпродажби ние можем да ти предложим и богата селекция от офис столове, които са спечелили признанието на не един и двама потребители. Ще ги откриеш в следните разновидности: 

  • ученически – дизайнът на този модел е оптималният съгласно нуждите на ученика. Височината може да се регулира, а дълбочината на седалката и височината на облегалката осигуряват нужния комфорт по време на седене; 
  • геймърски – визията на повечето продукти от този вид е иновативна, налице е люлеещ механизъм и опция за регулиране на стола. Материалите за изработка са меки и износоустойчиви;
  • президентски – луксозен прочит на този вид мебел, с която престоят в офиса минава на едно друго ниво. Столът е подходящ и за домашно ползване; 
  • посетителски стол – и те са търсен продукт, като обикновено се използват във фоайета, чакални, конферентни зали и други помещения, където хората остават за кратко.

Избери подходящ модел с оглед на персоналните си предпочитания и реални потребности, които при всеки са различни. В Бриколаж ще откриеш най-добрите предложения!