Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Шалтета и завивки

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

11.19 лв. 93.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 58 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Винаги се е обръщало голямо внимание на жилищната обстановка и на това какво включва тя – модерни мебели, качествен домашен текстил, декорация и прочее. Защото всичко е важно, когато става въпрос за интериор – неговото усъвършенстване се случва с времето, през което непрекъснато надграждаш и допълваш, експериментираш и излизаш от зоната си на комфорт.

Какво предлагаме в този раздел на магазин Бриколаж

В този раздел на онлайн магазин Бриколаж сме събрали на едно място красиви покрития от текстил за спални и дивани, които ще бъдат поредната ценна придобивка за дома. Всеки продукт тук има луксозна визия, на която знаем, че държиш. За пореден път предизвикваме сетивата ти с неустоими предложения и с топ качество, които освен стилни и изтънчени, са също така и евтини.

Тук ще попаднеш на шалтета и завивки за легла в различни цветове и размери. Подобни придобивки са много важни за домашния уют, които те “посреща” всеки път, когато отново прекрачиш прага на своето жилище. И може да е точно така! Но преди това, разгледай гамата артикули в раздела и заложи на онези от тях, чиито характеристики най-много се доближават до твоите потребителски изисквания.

Как да избереш подходяща завивка и шалте

Може и да ти изглежда лесно на пръв поглед, но всъщност има доста неща, които да обмислиш. За да се сдобиеш с правилната за теб завивка и шалте, ето на какво е добре да обърнеш внимание при избор: 

  • основно предназначение – в раздела предлагаме шалтета и завивки за спалня, чието качество е гарантирано най-доброто;
  • размери на продукта (дължина и ширина) – 130 на 200, 140/210, 200/210, 220/240 и др. В сайта ще откриеш продукти с всякакви размери,
  • цвят – зимните завивки за легло са в по-голямата си част бели на цвят, но същото не би могло да се каже за шалтетата от микрофибър, които търпят голямо разнообразие от нюанси. Ще ги откриеш в десени като оранжево, бежово, синьо, кафяво, жълто и прочее; 
  • цена – платформата дава възможност да филтрираш резултати, избирайки да ти се показват първо най-евтините или най-скъпите шалтета и завивки. Друг вариант е да селектираш според популярността.

Предназначението на шалтетата и олекотените завивки може да бъде разнообразно. Освен по класическия начин те могат да бъдат използвани и за други цели – в палатка, за стол и др. Избери ги от онлайн магазин Бриколаж и пазарувай изгодно – екипът ни е готов да ти съдейства по всеки въпрос, свързан с избора на домашен текстил и не само!