Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Хавлиени кърпи

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

1.99 лв. 28.99 лв.

Пазарувай по Плътност (ГР/М2)

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 80 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

СПА моментите в банята са начин да релаксираш пълноценно в края на изтощителния ден. Подобни отпускащи ритуали имат за цел да “снемат” от плещите ни умората, стреса и напрежението, заменяйки ги с добро настроение и тонус. Освен приятно прекараното време под душа можеш да доставиш удоволствие на сетивата си и с последващата грижа, която включва използването на хубави хавлиени кърпи. Те са водещ фактор за това цялостното преживяване да е изключително от началото до края, като тук ще ги откриете в огромно разнообразие.

Какви видове хавлиени кърпи те очакват в категорията

Всички продукти в секцията са качествени и луксозни, но в същото време достъпни и на поносими цени, така че да не срещаш финансови трудности при тяхното закупуване. Предлагаме ги с различно предназначение и размери, в т.ч. и готови комплекти.

Големи, малки, за глава, за ръце, с надписи, с принт, в светли и тъмни цветове – всеки един артикул в настоящата категория е изработен от най-качествени тъкани и е с модерен дизайн, който да подчертае интериорния стил в банята. В онлайн магазин Бриколаж ще откриеш хавлиени кърпи в размери 100/180, 70/140, 50/90, 30/50, 100/150 и други варианти, като всеки един модел има конкретен начин на сгъване. 

Как да направиш лесен избор

Когато избираш хавлиени артикули за банята, увери се, че те са не просто евтини, но и тъкмо по вкуса ти! Тук визираме техния дизайн, който е водещ критерий за избор и основното, за да изпитваш удоволствие от използването на този вид домашен текстил впоследствие. Когато си на път да купиш подобен продукт, огледай следните параметри:

  • размер – това е най-важният критерий, който определя и начина, по който ще използваш хавлиената си кърпа. Тук ще видиш предложения 30/50, 70/140, 50/100 и др.; 
  • цвят – беж, бял, екрю, жълто, зелено, сиво и много още други красиви десени, които ще допълнят обзавеждането в банята и ще го направят още по-стилно; 
  • материя – памук, памук и полиестер и микропамук. Важно е тъканта на кърпата да е мека и да попива добре водата, за да е употребата ѝ приятна; 
  • предназначение – за ръце, за глава, за тяло и др. Една хавлиена кърпа може да бъде използвана по много начини, като в случая от най-голямо значение са нейните размери. 

Много е важно да използваш качествен домашен текстил от този вид, за да са моментите на уединение по-приятни и изпълващи. Купи хавлиени кърпи от магазин Бриколаж и се наслади на всеки един миг на релаксация у дома.