Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Спално бельо

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

5.83 лв. 99.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 170 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Домът е там, където сме себе си. Това е мястото, където всеки намира красота и спокойствие, както и повод за добро настроение. Жилището, в което живееш, трябва да бъде модерно и практично обзаведено, за да не чувстваш лишения от каквото и да е естество. Към интериорните решения се нарежда и домашният текстил, който затвърждава положените старания до момента и придава на обстановката завършен вид.

Как да избереш спално бельо

Освен евтино и качествено то също така трябва да притежава и красив дизайн, за да бъде удоволствие да го използваш във всекидневието. Но има и други, също много важни неща, на които да наблегнеш при избор. Те са следните: 

  • брой части в комплекта – обикновено тук визираме размера на леглото (двойно, единично, персон и половина). Колкото по-голямо е то, толкова повече елементи трябва да включва спалното бельо; 
  • материи – чаршафите могат да бъдат от памук, полиестер, памук + мембрана или други вид плат, при който качеството е основната характеристика. Спалното бельо трябва да е меко, да не дразни кожата, да се поддържа лесно и да не води до запарване; 
  • десен – дори цветът на спалното бельо има значение за здравословния сън и пълноценната почивка в края на деня. Не подценявай и приноса му към красивия интериор, който е “чувствителен” към всякакви декоративни допълнения; 
  • размери – в раздела ще откриете чаршафи с големина 90/200, 160/200, 200/200 и други размери, които да избереш според леглото. 

Изобилието от спално бельо в секцията не е единството, което можем да ви предложим. От Бриколаж знаем колко обичаш намаленията и затова се стремим винаги да те изненадаме приятно с атрактивни промоции и разпродажби.

Какви решения ще видиш в категорията 

В раздела ще видиш качествено спално бельо, което е ключов елемент за комфортната атмосфера вкъщи. Наличните комплекти са достъпни на изгодни цени и могат лесно да бъдат поръчани онлайн в няколко стъпки. Довери се на магазин Бриколаж и допълни обзавеждането в стаята за сън с луксозен сет от чаршафи с топ изработка. Ние те уверяваме, че и този път няма да те разочароваме, затова заложи на нашите предложения, които сме подбрали с внимание към всеки детайл!

Добър избор ли са чаршафите с ластик

Думата, която най-добре описва този продукт, е “практичност”. Най-голямото им предимство е, че обгръщат плътно матрака и не се разместват. Предпочитана опция са за детски легла, но се ползват със същия интерес и при избора на спално бельо за мебели с по-големи размери. Протекторите също попадат в тази категория артикули, чието предназначение е да предпазват от замърсявания и намокряне.