Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Кухненски гръбчета

Пазарувай по цена

48.99 лв. 129.99 лв.

Пазарувай по Материал

Намерени 12 продукта

Не само мебелите имат значение за това да е хубаво у дома. Декоративните елементи, като кухненските гръбчета, също имат отношение към постигането на красива обстановка в стаята, където ежедневно готвиш и се храниш. Определят се като декоративен способ, с който да придадеш характер и настроение на тази част от дома си. Заложи на персонализираните решения, които в магазин Бриколаж ще откриеш в богато разнообразие!

Какви видове кухненски гръбчета има в раздела

В този раздел предлагаме термоустойчиви кухненски гръбчета в различни размери, които са изработени от пвц и пдч материали. Монтажът им е лесен и не е свързан със сериозни ремонтни дейности, които да изискват професионална намеса. Някои от продуктите тук са лепящи и се поставят на гърба на плота безпроблемно. Могат да се закупят в актуални цветове и изображения, като по този начин кухнята ще се превърне в модерна кулинарна зона, където ще е удоволствие да прекарваш време. 

Продуктовият ни каталог включва кухненски гръбчета от ново поколение, които са водоустойчиви и износоустойчиви. Изработени са от качествени материали и могат да послужат като средство за реализирането на интериорните проекти и идеи с арт насоченост. ПВЦ кухненските гръбчета имат отлични характеристики – устойчиви са на стареене, лесни са за почистване и не водят до алергии. Тези от ПДЧ пък ги продаваме на линеен метър и са също много добро решение за визуалното оформяне на кухнята.

Как да избереш подходящ дизайн

Стилът и цветовете на обзавеждането са основната насока при избора на кухненски гръбчета. Друг критерий е визията на покритието, като в категорията ще попаднете на много интересни и креативни решения с дизайнерски почерк – флорални, мозайка, плодове, камъни, пейзажи, стъклени елементи, плочки и други актуални визии, с които обстановката в зоната за готвене ще придобие коренно различно излъчване. 

Защо да заложиш на Бриколаж за жилищния интериор 

В онлайн магазин Бриколаж те очакват евтини предложения с добро качество и атрактивно естетическо оформление. Купи кухненски гръбчета на ниски цени от сайта ни, където ще намериш: 

  • огромен асортимент от интериорни и декоративни предложения – покритията за гръб на плота в кухнята не са единственият продукт, от който да се възползваш;
  • реални отстъпки, за да пазаруваш още по-изгодно – не е нужно да е Черен петък, за да се възползваш от нашите промоции; 
  • бързо обслужване и коректност – за всеки клиент е важно да бъде подробно консултирани да му се окаже съдействие. Ние ще го направим за теб.

Твоят избор е важен за нас – направи го още днес!