Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

СУПРАБИЛИТ ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩ ГРУНД 5Л

42,99  лв.

Код Bricolage: 1015219
Онлайн Наличност: 81

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Основни характеристики

Тиккурила Супрабилит е специален дисперсионен продукт за обработка на абсорбиращи вътрешни повърхности преди боядисване. Той подсилва повърхността и намалява абсорбцията й, като увеличава адхезията на декоративните бои.
Препоръчителна употреба: Вътрешни стени и тавани, когато от грунда се изисква добро сцепление.
Характеристика: Подходящ за боядисване на гипсокартон, замазка, гипсови мазилки, циментоварови мазилки, бетонни повърхности.
Цвят: прозрачин, безцветен.
Покривност: Максимално до 18 м² / литър за една ръка. Покривността зависи до голяма степен от такива фактори като абсорбираща способност, текстура на основата, метод на нанасяне и цвят.
Начин на нанасяне: Спрей, четка, валяк.
Време на съхнене при 23оС и относителна влажност на въздуха 50%: Интервалът между нанасянето на следващите слоеве трябва да бъде най-малко 4 часа.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Условия на приложение: Обработваната повърхност трябва да бъде суха, температурата на въздуха трябва да бъде най-малко +50C, а относителната влажност на въздуха трябва да бъде под 80%.
Подготовка на повърхността: Нова мазилка и основа могат да бъдат боядисани след 4 седмици съхнене. Почистете тези повърхности от прах и замърсяване, изгладете неравностите и слабите места с шпакловка. Отстранете старателно варова боя или лепило. След това нанесете един слой импрегниращ грунд Тиккурила Супрабилит. След 4 часа, ако е необходимо, може да се нанесе следващ слой. Преди боядисване разбъркайте внимателно. Разредете с вода в съотношение 1: 1 и разбъркайте отново внимателно. Нанесете 1 слой от импрегнанта с четка, валяк или спрей. В специални случаи при слаба повърхност разреждайте продукта с максимум 20% вода. Препоръчва се използването на инструменти ANZA.

Препоръчваме ви също

•Валяк За Релефна Боя
•Спрей Никел За Джанти
•Латекс 25 Кг Цена
•Боя Декоратор Цветове
•Боя За Къща

SAP EAN 5902829021165
ДЕКОРАТИВНИ БОИ
Тониране НЕ 
Разреждане ВОДА 
Разфасовка в литри 5  l
Наименование СУПРАБИЛИТ ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩ Г 
Произход ПОЛША 
Предназначение ЗА ВЪТРЕШНИ СТЕНИ И ТАВАНИ 
Цвят БЕЗЦВЕТЕН 
Покривност 18M2/L 
Време за съхнене в часове 4  h
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.