Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Валяци и мечета за боядисване

Пазарувай по цена

1.89 лв. 44.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по магазин

 • 1(current)
 • 2
 • 3
Намерени 82 продукта
 • 1(current)
 • 2
 • 3

Мечета и валяци

Ремонтните дейности във всеки един офис, дом или други сгради са напълно неизбежно. Понякога това, от което имаме нужда вкъщи, е освежаване на стените. За целта ще ти бъде необходимо да имаш боя, желание и различни инструменти и консумативи, с които да боядисваш. Най-лесният и разпространен начин е боядисването с мечета и валяци. Те са различни, в зависимост от това, за което ще ти бъдат нужни. Бриколаж ти предлага разнообразие от модели, от които да избираш според своите нужди. Цените също са различни, за да задоволим нуждите на всеки наш клиент. Твоето мнение за продуктите е изключително важно за нас, затова след като сам си се убедил в перфектната работа с тях, остави своето мнение на сайта. 

Защо са необходими мечета и валяци за боядисване

При правилно избиране на валяците и мечетата за боядисване, ще бъдеш сигурен, че след извършване на ремонта, той ще бъде на професионално ниво. Качествените продукти могат да се използват много пъти, като единствено след приключване на ремонта, трябва да се погрижиш за външния им вид и тяхното добро съхранение. Мечетата и валяците за боядисване са ни необходими, тъй като нанасянето на боя или лепило с тях е много по-лесно, особено ако говорим за големи повърхности. Движейки ги нагоре и надолу, материалът, който се използва, се нанася равномерно, като в същото време заглажда материала по тавана и стените. За още по-голямо удобство, можеш да си закупиш и ваничка, в която да изсипеш боята. Нея ще намериш в категория “принадлежности за боядисване”. При високи стени и тавани, добави и телескопичен удължител.

Какви видове ще видите в сайта

Разнообразие от мечета и валяци за боядисване ще намериш в сайта. Сред най-честият избор на клиентите са видове като:

 • за постигане на ефекти;
 • релефни;
 • с резервоар;
 • за отсичане на ъгли;
 • други.

Изключително удобство създават моделите с резервоар, тъй като просто трябва да напълниш пълнителя с боя. Разнасянето с него е също равномерно, като ще ти спести постоянното топене в бояджийската ваничка. Каквото и да избереш, ние гарантираме за неговото качество. Сигурни сме, че ще бъдеш удовлетворен от крайните резултати, по отношение на използваните бояджийски консумативи. За най-добра работа прочети различните им характеристики. Ако имаш въпроси, винаги можеш да се свържеш с нас, за да изкажем своето компетентно мнение. Доволните клиенти са приоритет за нас и сме винаги насреща. Поръчай консумативи от Мосю Бриколаж и боядисай така, сякаш си истински професионалист в областта.