Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Грундове за стени и тавани

Пазарувай по цена

3.49 лв. 179.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 37 продукта
  • 1(current)
  • 2

Грундове за стени и тавани

Време ли е да освежиш домa си? Искаш ли да се справиш сам, а крайният резултат да е перфектен? С помощта на правилните материали това е напълно възможно. Стените и таваните трябва да бъдат пребоядисвани през недълъг период от време. За да изглежда добре боята, най-важна е основата, върху която ще я нанасяш. Грундовете се използват преди боядисване, като целта им е да изравнят попивната способност на повърхността. Те са редки като консистенция и именно това им помага добре да попият в стената или тавана. След това връзката между боята и обработваната повърхност е много по-добра. Разбира се, има възможност и да не се използва грунд. Тогава обаче рядко можеш да получиш добър резултат, тъй като водата от боята попива в повърхността и тя остава некачествено покрита.

Какво трябва да знаем за този вид грундове

Днес на пазара ще откриеш разнообразие от видове с различни приложения. Можеш да го използваш, както за външните фасадни работи, така и за стените и таваните вкъщи. Благодарение на него ще получиш качествено крайно покритие. Важно е да знаеш, че за всяка обработваема повърхност има различни видове грунд. Консултирай се с нашите специалисти в областта, които ще ти помогнат да избереш най-правилния продукт. Съветваме те винаги да избираш грунд и крайно покритие на една и съща основа. Това е изключително лесно, защото голяма част от производителите предлагат цялостни комплекти от продукти, които да използваш последователно. В зависимост от неравностите по основата избери дълбокопроникващ продукт, който да ги изравни или праймер, който се използва само по повърхността на основата.

Кога се полага

Грундирането е изключително важно и се полага в няколко случая, а именно:

  • преди боядисване;
  • преди шпакловка.

Всеки продукт е със специален състав, за да върши възможно най-добрата работа. След използването му, стената поема много по-малко количество боя или лепило. Сцеплението на тези препарати със стената или тавана също става много по-добро. В категорията ще откриете и праймери. Тяхната основна функция е да създадат слой, който служи за увеличаване на здравината на покритието. В същото време ще го съхрани за по-дълго време и ще го направи водоустойчиво. Използването на тези продукти е задължително, ако се стремиш към професионални резултати. Разгледай всички предложения в онлайн магазина на Бриколаж. Ние ти предлагаме широк диапазон от продукти на различни цени, за да откриеш точно този, който ще ти свърши най-добрата работа.