Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

ОТЕКС АКВА ГРУНД ГРУНД ЗА АДХЕЗИЯ 0,9Л

45,99  лв.

Код Bricolage: 1021560
Онлайн Наличност: 105

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Основни характеристики

Грунд Tikkurila Otex Akva

Бързосъхнещ грунд на водна основа, който подобрява адхезията на горните покрития към проблемни основи.

Свойства на продукта

Подходящ като грунд и междинен слой за нови и преди това боядисвани повърхности. Otex Akva прилепва добре към повърхности, които изискват специална адхезия, като стъкло, керемиди, фибростъкло, меламин, PVC пластмаса, алуминий, поцинкована ламарина и повърхности, покрити с алкидна и киселинно втвърдяваща се боя. Също така подходящ за дърво, плоскости от дървесни влакна, ПДЧ и метални повърхности в сухи помещения. Не е подходящ за поддръжка на повърхности, лакирани с нитроцелулозен лак. нитроцелулозни лакове.

• Супер адхезия - Otex Akva прилепва добре към различни взискателни повърхности.
• Бързо изсъхване - Otex Akva съхне бързо, улеснява грундирането. Адхезионният грунд Otex Akva е лек за нанасяне с четка и лесен за изравняване.
• За взискателни повърхности - Otex Akva прилепва добре към различни взискателни повърхности като стъкло, стъклени влакна, PVC пластмаса, алуминий, меламин, поцинкована ламарина и плочки в сухи вътрешни пространства.

Примери за приложение

Предназначен за боядисване на вътрешни повърхности, изискващи специална адхезия. Подходящ е и за боядисване на външни дограми, предварително боядисани с полиуретанови или химически втвърдяващи се бои.

Цветови нюанси: по каталог
Покритие: Мат
Покривност: 6–8 м²/л.
Метод на нанасяне: Четка, валяк или безвъздушно пръскане - дюза 0.013" - 0.015" - разреждане 0 - 5% обемно.
Време за съхнене: На допир след около 1 час. Препокриване с Otex Akva след около 2 часа. Препокриване с финишно покритие след около 5 часа.

ИНСТРУКЦИИ ЗА НАНАСЯНЕ

Условия на нанасяне

Повърхността за боядисване трябва да е суха, температурата на околната среда да е най-малко +8°C и относителната влажност на въздуха под 80%. Ниската температура (приблизително +15°C) и по-високата влажност (50-70% относителна влажност) ще удължат времето, до което грундът може да се държи отворен и да се улесни нанасянето.

Подготовка на повърхността

Преди това боядисвани повърхности: Измийте повърхността с почистващ препарат и изплакнете внимателно с вода. Матирайте повърхността чрез шлайфане. Отстранете праха от шлайфането.

Боядисване

Разбъркайте внимателно Otex Akva преди употреба и разредете с вода, ако е необходимо. Нанесете с четка, валяк, тампон или чрез пръскане. При големи повърхности се препоръчва първо да нанесете грунда с валяк за боядисване на мебели, например, след което изравнете с четка. Препоръчваме използването на синтетични четки с много разклонени влакна.

 

SAP EAN 6408070069639
ДЕКОРАТИВНИ БОИ
Тониране ДА 
Разреждане ВОДА 
Инструменти за нанасяне ВАЛЯК 
ПИСТОЛЕТ 
ЧЕТКА 
Разфасовка в литри 0.9  l
Наименование ОТЕКС АКВА ГРУНД ГРУНД ЗА АДХЕ 
Ефект на покритието МАТ 
Произход ФИНЛАНДИЯ 
Цвят БЯЛ 
Покривност 14M2/L 
Време за съхнене в часове 5  h
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.