Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

В Mr. Bricolage сме се постарали да осигурим разнообразие от качествени бои за стени и тавани, от които да можеш да избереш, без значение дали планираш освежаващ или основен ремонт на жилището си, а цените са без конкуренция.

Какви видове бои за стени и тавани ще намериш в сайта

В онлайн каталога на Бриколаж можеш да разгледаш следните видове:

  • Бази за тониране;
  • Оцветители (тониращи);
  • Интериорни (декоративни) мазилки;
  • Специални бои;
  • Бял латекс;
  • Цветен латекс;
  • Латекс за баня.

Висококачествените бази за тониране се предлагат в различни разфасовки. Те се характеризират с отлична покривност, бързо изсъхване и добра износоустойчивост, както и отлично съотношение между цена и качество.

Оцветителите и тониращите продукти в каталога на Бриколаж са във всички цветове на дъгата. Благодарение на тях можеш да нюансираш базовия цвят на стените или тавана според личните си предпочитания. Тониращите бои позволяват и боядисване в ярки и наситени тонове при самостоятелна употреба.

Декоративните мазилки на Бриколаж ще ти позволят да развихриш артистичната си страна. Вариантите с мраморен ефект, златен или сребърен блясък, ефектът на 'драскана структура' и други дават много възможности да добавиш своето творческо виждане върху интериора на жилището си и да му придадеш блясък и артистичност на разумна цена.

За допълнителни екстри можеш да разгледаш и специалните бои. Такива са например магнитната боя, върху която можеш да поставяш декорации с магнити или боята с ефект 'черна дъска', върху която може да се рисува с тебешир.

Латексът е класика при покриването на стени и тавани. Независимо дали ще се спреш на бял, който да тонираш по свой вкус или ще заложиш на вече оцветен вариант, в Бриколаж ще намериш каквото търсиш. Различните разфасовки висококачествен латекс се предлагат на отлични цени и определено са най-доброто бюджетно решение за стените и таваните на твоя дом.

Продуктите за стените и тавана на банята трябва да се отличават с добра защита против мухъл, плесени и гъбички, които лесно заразяват повърхностите във влажни помещения. Селекцията в каталога на Бриколаж предлага отлични решения за това помещение на достъпни цени.

Полезни съвети от Mr.Bricolage за избора

Цветовото решение е от съществена важност и е въпрос единствено на личния ти вкус и виждане как да изглеждат стените и таваните на жилището ти. Можеш да заложиш както на вече оцветени варианти, така и да се довериш на специалистите от отдел 'Тониране', които да създадат търсения от теб нюанс.

Размерът на боядисваната площ определя количеството боя, което да закупиш и съответно влияе върху цената. Калкулацията е добре да се направи от опитен специалист, като винаги е разумно да закупиш малко повече, отколкото смяташ, че ще ти е необходимо.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0