Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Специални бои за стени

Пазарувай по цена

36.99 лв. 46.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 2 продукта

Какво представляват специалните бои за стени

Специалните бои за стени са продукти със специфични качества, които позволяват боядисаната с тях площ да се използва с декоративни или полезни по друг начин функции. Предлагат се в малки разфасовки и влизат в употреба или в края на ремонтите дейности, или когато желаеш да освежиш леко и бързо някое помещение само с помощта на декорации.

Какви видове има

Специалните бои, които ще намериш в онлайн и във физическия магазин на Mr Bricolage са:

  • Магнитна боя;
  • Боя с ефект „черна дъска“;
  • Защитен лак за стени.

Магнитната боя вид представлява безцветна течност на водна основа, обогатена с малки метални частици. При нанасяне тези частици полепват по повърхността и създават тънко метално поле, върху което можеш да поставяш декоративни магнити или да закрепваш с магнит рисунки, списъци за пазар, съобщения и тн.

Специалният ефект „черна дъска“ превръща боядисаната площ в място, върху което може да се пише и рисува с тебешир. Когато рисунката омръзне, се почиства без проблеми с мокра гъба.

Специалните защитните лакове за стени са предназначени за финално защитно покритие на интериорни стени или за декоративно нанасяне върху каменни площи. След полагане на такъв лак стената става устойчива на миене, драскане и триене, а външните елементи запазват своя гланц и цвят дори след продължително излагане на неблагоприятни атмосферни влияния.

Къде е добра идея да ги използваш

Тези продукти могат да намерят приложение навсякъде в дома ти. Използването на магнитна боя в спалнята или детската стая ще ти позволи да закачаш различни леки декорации с магнити. В гаража или мазето ще можеш да закачиш инструкции и чертежи, така че ремонтната дейност да тече гладко и безпроблемно.

Специалният ефект „черна дъска“ ще зарадва безкрайно малките наследници в детската стая, давайки им площ, върху която да рисуват без ограничения. Не бива да забравяш, че можеш да използваш този продукт и на открито и така ще осигуриш още терен на малките художници. А в коридора или в кухнята ще ти даде възможност да изразиш своите творчески пориви с рисунка или с мотивираща мисъл.

Защитните лакове са практично решение, когато очакваш определена площ да бъде изложена на повече разрушителни сили от нормалното. Това може да е стена, в която често да се удря отваряща се врата или прозорец или просто красива декоративна мазилка, която искаш да предпазиш.

От какъвто и продукт със специално предназначение да имаш нужда, в Mr. Bricolage ще го намериш на хубава цена, а удовлетворението след използването му е гарантирано.