Количка
(7)

Латекс за баня

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

За какво се използват базите за тониране

Ако си решил да спестиш пари и да боядисаш сам стая или цялата къща, със сигурност ще забележиш, че не се предлага такова нещо като 'просто боя'. На пазара се предлага огромно разнообразие от акрилни, постни, блажни бои и не на последно място - бази за тониране. Интересен факт е, че базата по презумпция не е предвидена директно за боядисване, макар че може да се използва и така.

Както подсказва името, тя е предназначена да бъде основата, от която ще започва боядисването и по-специално създаването на конкретен цветен оттенък. Благодарение на нея, на производителите не им се налага да създават и доставят бои във всеки възможен нюанс, а произвеждат големи количества база. Отделно се създават концентрирани бои в различни цветове, но в много по-малки количества и купувачът лесно може да си вземе цвета, която му е нужен, след което да оцвети базата.

Самото тониране може да стане както машинно, така и ръчно.

Ръчното можеш да си го направиш у дома, добавяйки постепенно от оцветяващия продукт и разбърквайки динамично, докато получиш желания оттенък. При този метод възможността за грешка е наистина голяма, тъй като преценката 'на око' рядко е точна и удовлетворяваща.

Машинното тониране се извършва от специалисти, каквито ще намериш и в шоурумите на Бриколаж. Там исканият цвят се избира по каталог, а резултатът е много по-бърз и точен, защото машината изчислява и дозира необходимите количества от тониращите бои, след което ги смесва и забърква. По този начин ще получиш желания цвят бързо и сигурно.

Какви цветове има

Базата за тониране се предлага в следните цветове:

  • Бяла;
  • Полупрозрачна;
  • Прозрачна.

А според завършващия ефект:

  • Мат;
  • Сатен;
  • Гланц.

Белият или прозрачен цвят се дължи на това, че върху тази основа ще се изсипва багрило и по тази причина началото е цветово неутрално.

Завършващият ефект може да е матов, сатенен или гланцов, според личните ти предпочитания.

Какво ще намериш в Mr Bricolage

В онлайн магазина на Бриколаж можеш да откриеш богато разнообразие от бази за тониране. Предложените продукти са на утвърдени производители, така че да получиш гарантирано качество, а цените им са без конкуренция. Без значение дали ще боядисваш цялата къща или само една стена, при нас ще намериш разфасовка за всеки случай, както и необходимите инструменти.

При нужда от консултация, специалистите на Бриколаж са винаги на линия, за да помогнат с професионален съвет, така че да можеш да получиш отлични резултати с нашите продукти.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0