Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

ВИДЕО ДОМОФОН SOMFY V300

499,00  лв.

Код Bricolage: 1002536
Онлайн Наличност: 12

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Описание

Възползвайте се от видео домофона V300 за да управлявате достъпа и RTS продуктите на Somfy в дома си! Интегрирайте монитора с елегантен и модерен дизайн на входа си. Благодарение на функцията многофамилни жилища, лесно оборудвате дома си в конфигурация от 1 или 2 жилища чрез реверсивния бутон на станцията. Комуникирайте и идентифицирайте посетителите през деня и нощта с широкоъгълната камера (H95 ° / V67 °). Насладете се на дизайна на станцията, който се адаптира към всякакъв тип колони от най-широката до най-тясната. Преглеждайте историята с посещенията в паметта на монитора (дo 100 изображения) и идентифицирайте пропуснатите посетители през деня.Чувствителен сензорен дисплей осигурява приятно използване в ежедневието.Добавете втори монитор и се насладете на два свързани монитора за да отговаряте на посетителите си.Монитора има вградено дистанционно управление на SOMFY за управление на до 5 RTS продукти на Somfy или групи от продукти (щори, осветление, гаражна врата и други).От дома си, можете да отворите порталната врата и да затворите щорите си директно от интерфейса на монитора.

Ползи

• Употреба и Комфорт

Възползвайте се от интерфейса на V300 и проучете възможностите за настройка на продукта (дата/час, цветове, контраст, мелодии...) Интегрирайте монитора си на всякъде благодарение на елегантния дизайн. Отворете порталната врата или отключете електрическата брава от дома си. Лесно управление на RTS продуктите на Somfy чрез дистанционното управление.

• Сигурност

Идентифицирайте посетителите благодарение на широкоъгълната камера, интегрирана във вашата станция. Разпознайте посетителя в тъмното без да го заслепявате чрез IR LED .Проверате историята на пропуснатите разговори през деня, благодарение на запаметените изображения(100 снимки) 

• Лесен за инсталиране

Cържете външното тяло с използването само на два проведника 2 (дo 100 м) : могат да се използват съществуващи кабели. Инсталиране на станцията на колони с всякакви размери. Възползвайте се от 1 или 2 възможности с реверсиращ бутон на станцията.

Съдържание на пакета

• 1 Вътрешен монитор
• 1 Монтажна планка за монитор
• 1 Захранване за монитора
• 1 Станция за врата
• 1 Защитна планка
• Винтове + дюбели за монтаж на монитора и вътрешната станция
• 1 Ключ Torx
• 2 Стикери

 

 

Технически характеристики

 

Ширина: 225 mm
Височина: 155 mm
Дълбочина: 20 mm
Цвят Бял
Захранване: 240 V
Обхват в открито поле: 200 метра
Радиочестота: 433,42 MHz

 

 

 

 

 

SAP EAN 3660849541156
СЕНЗОРИ
Произход КИТАЙ 
Гаранция 2  yr
Модел V300 
Наименование ВИДЕО ДОМОФОН V300 
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.

    Още от тази категория...