Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Апартаментни табла

Пазарувай по цена

1.89 лв. 109.99 лв.

Пазарувай по Тип монтаж

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 32 продукта
  • 1(current)
  • 2

При изграждане или ремонт на електрическата инсталация в дома един от ключовите елементи е апартаментното табло. Виж каква е функцията му и какви видове можеш да откриеш при нас, в Бриколаж.

Какво представляват апартаментните табла

Апартаментните са вид електрически табла, чрез които ел. инсталацията в жилището (апартамент или къща) се разделя на обособени кръгови токове и ги захранва с енергия. В апартаментното табло се монтират автоматични предпазители, които защитават кабелите на инсталацията от токови удари и къси съединения. Сред елементите, монтирани вътре, са също релета, контактори и др.

Често към апартаментната инсталация се добавят и дефектнотокови защити, които служат за допълнителна защита на хората от вероятни поражения от електрическия ток. Този вид защити се активират при регистрирано протичане на токове извън фазовия и нулевия проводник. В такива случаи дефектнотоковата защита изключва захранването.

Устройството е важно да бъде избрано спрямо това как са разположени и какво е сечението на проводниците. Взема се предвид дали те са в тръби, под мазилка и др.

Какви видове апартаментни табла ще откриете в раздела

  • с различен брой предпазители. В зависимост от това колко голяма е площта на апартамента или сградата, тя може да е разделена на различен брой кръгови токове. Възможно е за тях да се използват едно или няколко апартаментни табла. Предлагаме варианти с различни размери и с 2, 4, 8, 12 или 24 предпазителя;
  • бойлерни: единични, двойни и с тройна комбинация;
  • стълбищни автомати с реле за време;
  • табла за външен или скрит (вътрешен) монтаж;
  • за вграждане. Някои от моделите са с цвят бук, дъб, венге и други, така че можеш да ги впишеш съвсем дискретно в обзавеждането.

Защо да поръчаш от Бриколаж

Вече повече от 20 години френският бранд е синоним за качество и удобство и в България. Компанията е част от историята на стотици хиляди български семейства и техен верен помощник, с който домът става по-уютен, градината – по-красива, а ремонтът – по-лесен, качествен и евтин.

В каталога на Бриколаж те очакват мебели, аксесоари, инструменти, строителни материали и електроуреди. Най-хубавото обаче е, че това не са просто продукти, а стотици свежи идеи за всяко помещение от дома, за двора и за офиса. Заповядай да разгледаш предложенията ни на място в нашите магазини или поръчай онлайн на bricolage.bg! Възползвай се от топ качество, на разумни цени!