(67)

LED прожектори

30
Релевантност

Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Какво да знаеш за прожекторите и кога да ги използваш

Топлите летни нощи и приятната компания на приятелите и семейството са перфектен повод да прекараш времето си в своята градина, двор или на верандата. Това обаче не би било удачен вариант, ако не си обособил мястото, така че да внася уют и да бъде достатъчно светло, за да се насладиш на компанията на своите гости. За да направиш това осъществимо, е нужно да се сдобиеш с подходящо градинско осветление, което да подчертава твоите растения и да осветява стълби, пътеки и басейни и други.

Прожекторите и LED прожекторите са едни от най-харесваните алтернативи за външни осветителни тела. Те са харесвани поради факта, че са многофункционални и едновременно с това - добре изглеждащи. Независимо дали ще избереш от лед моделите или от обикновените такива, няма да останеш разочарован.

Можеш да използваш прожекторите, ако искаш да акцентираш върху красиви растения или върху някоя впечатляваща статуя, която не трябва да остане скрита в тъмното.

Друг вариант, за да съчетаеш тези осветителни тела със своята градина, е да ги монтираш на стълби, за да обезопасиш мястото и да придадеш истински стилна цялостна визия.

Ако имаш басейн или пък някое малко декоративно езерце, задължително се сдобий с водоустойчиви прожектори, които да осветяват дъното и всичко около водната атракция. Това не само ще направи всичко изключително красиво, но и ще осигури достатъчно светлина, за да може мястото да се забелязва лесно.

Какви видове прожектори предлагаме в Бриколаж

Бриколаж предлага на своите потребители широка гама от стоки за градината и то на достъпни цени. В онлайн магазина ни ще откриеш следните видове осветителни тела, които ще придадат на дворното ти помещение луксозно и дизайнерско излъчване:

• преносими;

• със стойка;

• LED прожектори от 10W, 20W, 30W, 50W, 60W, 150W, 200W;

• осветление със сензори;

• IP65 модели;

• улични осветители;

• други.

Защо да избереш да пазаруваш от нас

Ние сме на българския пазар вече повече от петнадесет години и не спираме да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти.

Mr. Bricolage ти дава гарантирано качество на стоките и отлично обслужване.

Ние правим доставки в цялата страна, а освен това предлагаме и допълнителни услуги, като рязане на дърво, ушиване на пердета, тониране, монтаж на ламинирани паркети и много други.

Очакваме те и в нашите физически магазини, разположени в София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0