Количка
na-otkrito-des.png

Създай практично пространство НА ОТКРИТО с Mr.Bricolage

Излез на открито и превърни своя двор, градина или тераса в уютно убежище, за да се насладиш на летните дни със семейство и приятели. Открий най-добрата селекция от мебели, уреди и аксесоари, които ще ти помогнат да създадеш функционална среда на открито. Обзаведи зеленото си пространство с градински мебели, чадъри и сенчести платна, които ще те предпазят от слънцето и ще ти осигурят комфорт през целия ден. Добави барбекюта и планча, за да приготвяш вкусни ястия за своите гости.

Впечатли с уют и функционалност с градинската селекция на Mr.Bricolage!

Функционално пространство с практични градински мебели

Разгледай разнообразието ни от стилни и ефикасни решения, които ще превърнат твоя двор или градина в идеално място за отдих и развлечения през слънчевите дни. Разположи градинска маса и столове за хранене, оформи уютен кът за релакс с удобни градински мебели или се наслади на почивката си върху комфортен шезлонг или хамак. Превърни зеленото пространство в истински оазис с градински мебели от Mr.Bricolage!

Отвсякъде се носи вкусен аромат

Представяме ти разнообразие от уреди за готвене на открито, които ще направят летните вечери незабравими. Независимо дали си опитен грил майстор или просто любител, нашите решения отговарят на всяка твоя нужда, предлагайки възможности за всички вкусови предпочитания и всеки бюджет. Купи онлайн или заповядай на място в магазин на Mr.Bricolage и превърни всяко готвене на открито в уникален гурме експеримент!

барбекю.png

Летни приключения на открито с практични къмпинг решения

Независимо дали си се отправил към планината, морето или гората, ние разполагаме с подходящи продукти и решения за комфортен и безгрижен престой сред природата. От уютни хамаци и удобни сгъваеми столове, до практични газови котлони и продукти за защита от насекоми – гамата ни от къмпинг оборудване и аксесоари е създадена, за да направи твоето приключение още по-пълноценно. Подготви се за незабравими моменти НА ОТКРИТО!

Bike.png
0