Работно време: понеделник  – събота от 8 до 20 ч, неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00ч.
Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.
​​​​​​​

Без какво не може перфектното градинско парти?

1) Мебели


Поставете маси и столове в двора преди партито. Можете да използвате всякакви мебели, с които разполагате, но най-подходящи са специално проектираните за тази цел - леки, стабилни, компактни за съхранение и лесни за пренасяне. Те няма да се изцапат от случайно разлято вино или покапал сос. Подсигурете достатъчно столове за всичките гости.

2) Осветление

Ако градинското парти ще продължи до залез, създайте меко и романтично осветление. Използвайте соларни фенери или гирлянди. Запалете свещи на масата, за да създадете романтична атмосфера, дори може да разположите факли около масата. Ако организирате партито вечерта, осветете пътя към него със соларни фенери.

 

 

 

 

 

3) Барбекю

Пригответе барбекюто. Тъй като грилът традиционно се прави навън, това е страхотна възможност за вашето градинско парти. Можете да опечете бургери, скариди, пържоли или шишчета за вашата гости. Подгответе барбекюто преди партито и се уверете, че имате достатъчно въглища или газ и достатъчно от храната, която ще печете на скарата.

4) Сянка

Погрижете се за спокойното прекарване под топлите слънчеви лъчи като осигурите чадъри или още по-добре градински шатри.

 

 

 

 

 

 

 

 

5) Охлаждане

Осигурете на вашите гости прохладно място в горещия летен ден като инсталирате водна мъгла на шатрата или чадъра.

 

6) Репеленти срещу насекоми

Без значение колко вкусна е храната, хубава музиката и забавни игрите, и най-приятното парти може бад а бъде развалено от досадните насекоми. За да избегнете това, съхранявайте храната покрита с капаци, или я оставете на закрито. Поставете инсектицидни лампи, за да се предпазите от комарите.

7) Генератор

За да осигурите електричество за аудио системата, инсектицидните лампи или градинското осветление, използвайте генератор. Заредете го с гориво и проверете изправността му преди да дойдат гостите.

 

И настроение J