(25)

Макари с кабели

30
Релевантност
МАКАРА С КАБЕЛ 20М IP20
79
99 лв.
64
99 лв.

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Макарите с удължители са неразделна част от инструментариума на всеки професионалист, който се занимава с електротехника, строителство, градинарство и много други дейности. Тези приспособления са изключително практични и полезни също и за любители - безценен помощник са при реализацията на редица проекти. Ако планираш покупката на подобна макара, виж какво да имаш предвид при избора.

Защо са ни нужни

Макарата с кабел е вид практичен и подобрен удължител и разклонител. С нея лесно можеш да си 'пренесеш' ток на места, които са трудно достъпни или са далеч от мрежовото захранване. Удобни са, тъй като са оборудвани с изключително дълг електрически кабел и между едно и няколко ел. гнезда.

Пренасят се лесно с удобна дръжка, а от макарата се развива толкова кабел, колкото е необходимо за съответната дейност и разстояние. Навиването може да е ръчно или автоматично. И при двата метода няма никакъв риск от нараняване на кабела, защото той не се прегъва и притиска. Диаметърът на макарата е достатъчно голям, за да предпази жицата и от външен натиск. Това я прави лесна и за транспортиране.

Някои ролки имат допълнителни екстри. Като например стопер, който не позволява на жицата да се развива повече от максимума и така се избягва дърпането ѝ. Ще откриете и модели с гумирани гнезда или с гнезда с капачета, които предпазват контактите от влага и неблагоприятни метеорологични условия.

Какви видове макари ще откриеш в раздела

  • макара с дължина на кабела 10 метра, 25 метра, 30 метра, 50 метра;
  • без ел. кабел;
  • с до 4 гнезда за ток;
  • ръчна;
  • с автоматично навиване;
  • с ергономична връзка, предпазваща от заплитане на проводника;
  • с детска защита;
  • с капаци;
  • термоустойчиви;
  • водоустойчиви.

Защо да избереш от Бриколаж

Повече от 50 години верига магазини Бриколаж е ценен помощник на електротехници, строители, градинари и други специалисти от десетки държави на 4 континента в качественото реализиране на амбициозни проекти.

Веригата стартира дейността си в България през 2000 г. и днес е един от най-разпознаваемите брандове у нас. Горди сме, че причината за това е фактът, че нашите клиенти разчитат на безупречната ни селекция на качествени, трайни, функционални продукти, на добри цени.

Разгледай предложенията ни по всяко време. Пълният ни каталог е на твое разположение на нашия сайт 24 часа в денонощието. Можеш да поръчаш онлайн с бърза и надеждна доставка до всяка точка на страната. Качеството е достъпно с Бриколаж!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0