Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Макари с кабели

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

13.99 лв. 199 лв.

Пазарувай по Дължина на кабела (M)

Пазарувай по магазин

Намерени 17 продукта

Макарите с удължители са неразделна част от инструментариума на всеки професионалист, който се занимава с електротехника, строителство, градинарство и много други дейности. Тези приспособления са изключително практични и полезни също и за любители – безценен помощник са при реализацията на редица проекти. Ако планираш покупката на подобна макара, виж какво да имаш предвид при избора.

Защо са ни нужни

Макарата с кабел е вид практичен и подобрен удължител и разклонител. С нея лесно можеш да си „пренесеш“ ток на места, които са трудно достъпни или са далеч от мрежовото захранване. Удобни са, тъй като са оборудвани с изключително дълг електрически кабел и между едно и няколко ел. гнезда.

Пренасят се лесно с удобна дръжка, а от макарата се развива толкова кабел, колкото е необходимо за съответната дейност и разстояние. Навиването може да е ръчно или автоматично. И при двата метода няма никакъв риск от нараняване на кабела, защото той не се прегъва и притиска. Диаметърът на макарата е достатъчно голям, за да предпази жицата и от външен натиск. Това я прави лесна и за транспортиране.

Някои ролки имат допълнителни екстри. Като например стопер, който не позволява на жицата да се развива повече от максимума и така се избягва дърпането ѝ. Ще откриете и модели с гумирани гнезда или с гнезда с капачета, които предпазват контактите от влага и неблагоприятни метеорологични условия.

Какви видове макари ще откриеш в раздела

  • макара с дължина на кабела 10 метра, 25 метра, 30 метра, 50 метра;
  • без ел. кабел;
  • с до 4 гнезда за ток;
  • ръчна;
  • с автоматично навиване;
  • с ергономична връзка, предпазваща от заплитане на проводника;
  • с детска защита;
  • с капаци;
  • термоустойчиви;
  • водоустойчиви.

Защо да избереш от Бриколаж

Повече от 50 години верига магазини Бриколаж е ценен помощник на електротехници, строители, градинари и други специалисти от десетки държави на 4 континента в качественото реализиране на амбициозни проекти.

Веригата стартира дейността си в България през 2000 г. и днес е един от най-разпознаваемите брандове у нас. Горди сме, че причината за това е фактът, че нашите клиенти разчитат на безупречната ни селекция на качествени, трайни, функционални продукти, на добри цени.

Разгледай предложенията ни по всяко време. Пълният ни каталог е на твое разположение на нашия сайт 24 часа в денонощието. Можеш да поръчаш онлайн с бърза и надеждна доставка до всяка точка на страната. Качеството е достъпно с Бриколаж!