Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Удължители

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

9.29 лв. 44.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Сечение

Пазарувай по магазин

Намерени 19 продукта

В кои случаи ти е нужен удължител за ток? Как да се спреш на подходящия модел? Виж няколко насоки при избора.

Как да избереш удължител

Удължителят за ток е изключително полезен в случаи, в които ти е нужно захранване за извършване на различни дейности, а в близост няма електрически контакти. Т

Това може да се случи както вътре в дома, така и на двора (за косене с електрическа косачка, за скара на ток и др.), а също и при различни ремонти – когато използваш електрически инструменти. За работа на открито и за ремонтни дейности удължителят за ток е много по-удачен избор в сравнение с разклонителя, тъй като фактът, че има само едно гнездо, го прави по-малко податлив на замърсяване и запушване с прах, трева и др.

Мощност

Удължителят понякога ни е нужен за захранване на уреди с умерена консумация на ток, но в много от случаите го използваме за по-мощни устройства, така че не пропускай предварително да провериш капацитета му.

Дължина

Логично това е един от основните критерии, според които ще бъде направен изборът. Вероятно вече имаш представа за какви задачи конкретно ще ти бъде нужен удължителят. Прецени разстоянието, което ще трябва да измине кабелът за тока и вземи предвид препятствията, които ще трябва да заобиколи: мебели, первази, ъгли, врати. Всички тези завои удължават маршрута, така че добави 1-2 метра допълнително към разстоянието по права линия.

Какви модели ще откриеш в раздела

  • удължители за ток, с различна дължина на ел. кабела: 5 метра, 10 метра, 20 метра, 25  метра, 30 метра и др.;
  • в различни цветове: бяло, розово, оранжево, кафяво, черно;
  • със сечение на кабела 1 м² и 1,5 мм²;
  • шуко;
  • гумиран градински (с капачета на гнездата);
  • градински разклонител на колче.

Защо да поръчаш от Mr Bricolage

Формулата, благодарение на която френската верига Mr. Bricolage е успешна от повече от 50 години на световния и над 20 години на българския пазар, е проста: огромен избор, качествени продукти и достъпни цени. В нашия каталог ще откриеш предложения от висока класа, с гаранция от производителите, в подходящите разновидности за всеки дом и всяка градина: различни размери, видове и модели. Офертите ни са винаги изгодни и конкурентни, а всеки месец промоционалните ни предложения са с допълнителни атрактивни отстъпки.

Разгледай артикулите ни на място в някой от физическите магазини Mr. Bricolage в София и страната или поръчай онлайн с надеждна доставка до всяко населено място в България!