Количка
(17)

Защита на деца

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

За да могат малчуганите да играят и растат здрави и щастливи, важно условие е да им осигурим уютен и безопасен дом. Много често обаче не се замисляме как на пръв поглед безобидни места в жилището ни, като шкафовете например, крият евентуална опасност от злополука. Поради тази причина е редно, след като малкото дете започне да пълзи и да ходи само, всеки отговорен родител да обезопаси своевременно дома си и по този начин да му осигури безгрижно и спокойно детство.

Как да осигурим защита за децата си у дома

Всички знаем, че в стремежа си да опознаят света детските и бебешки ръчички искат да пипнат всяко едно нещо в дома, а шкафовете и чекмеджетата са им любими. Мъниците с интерес бъркат и вадят всичко, което намерят в тях. Много често обаче в шкафовете се крият вещи, които крият опасност за здравето на малките съкровища. С помощта на специално създадените за целта протектори можем да ограничим достъпа и отварянето на шкафовете от малките любопитковци и така да предотвратим нежелана злополука.

От какви видове можем да изберем

Повечето предпазители за врати и шкафове разполагат със специални закопчалки, които могат лесно да се разкопчаят, а след това да се заключат отново. Благодарение на огромното разнообразие на предпазители, можем да обезопасим всяка част в нашето жилище. Предпазителите, от които можеш да избереш са подходящи за:

• Шкафове;

• Чекмеджета;

• Врати;

• Контакти;

• Ръбове;

• Ъгли.

Ако искаме да сме максимално спокойни, най-добре е да заложим на пълно обезопасяване на жилището, като се сдобием с пълната гама от предпазители за всяка една част от жилището.

По какви критерии да ги изберем

Не бива да правим компромис при покупката на обезопасители. Често обаче изборът им се оказва нелека задача. Имайки предвид, че нашите деца ще имат досег с тях, едно от най-важните неща, на които трябва да обърнем внимание е, да са изработени само от висококачествени и безвредни за здравето материали, които ще могат да бъдат използвани за дълъг период от време. Трябва да бъдат и лесни за почистване и поддръжка. Освен това, трябва да могат да се монтират и демонтират бързо и лесно, за да можем да ги поставяме и махаме и сами, без помощта на специалист и без да увредим повърхността и естетиката на мебелите. За тази цел, повечето предпазители могат да се монтират само с помощта на лепенки.

Защо да се довериш на онлайн магазин Мосю Бриколаж

При нас ще откриеш огромно разнообразие от висококачествени предпазители и стопери на достъпни цени. Разгледай и направи своя избор още сега!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0