Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Сейфове

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

39.99 лв. 699.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 40 продукта
  • 1(current)
  • 2

В наши дни, за съжаление все повече зачестяват неприятните събития, като нахлуване с взлом и кражба. Най-сигурният начин да се предпазим от тях, е като се уверим, че сме взели всички необходими мерки, които зависят от нас. За да сме напълно спокойни, на първо място трябва да защитим дома си с качествени врати, прозорци и ключалки, както и да монтираме камера и аларма.

Ако въпреки всичко това, в дома ни все пак проникнат крадци, най-доброто решение се оказват металните каси за пари и сейфовете за дома, в които да съхраняваме ценностите си, като бижута, произведения на изкуството и др. Съществува огромно разнообразие от предложения - за вграждане, за външен монтаж, за домашно приложение или за офис.

На какво трябва да обърнем внимание при избора

Намирането на подходящ сейф за дома може да се окаже нелека задача. На много места се предлагат съмнително евтини продукти, които не са нищо повече от малки, метални кутии. Разбира се, на тях не можем да се доверим напълно. Ако сейфът не е достатъчно качествен, той лесно може да бъде отворен, а и няма да защити твоите ценности в случай на пожар.

    • Какъв е неговият размер. Тук нашият съвет е да заложиш на по-голям сейф за дома от този, който мислиш, че ще ти е необходим. Все пак винаги е по-добре да знаеш, че имаш още място, отколкото след време да се наложи да закупиш нов, защото старият в един момент се е оказал прекалено малък;

    • Какъв е заключващият му механизъм. Дали ще избереш електронно или механично заключване също а важен аспект, който трябва да обмислиш. Повечето производители, които залагат на механичното заключване, препоръчват бравата да се обслужва на всеки 5 години от квалифициран техник. Електронните ключалки, от друга страна изискват смяна на батерията през определен период;

    • Дали е огнеупорен. Такъв тип защита за дома може да ни предпази не само от кражба, а и от неприятни инциденти, като пожар. За да бъдем сигурни в това, сейфът трябва да разполага с висок клас пожароустойчивост, упомената от производителя. Главното предназначение на тези сейфове е за ценности на хартиен носител, като стари снимки и важни документи, както и за пари, тъй като в случай на пожар, те биха изгорели първи.

Изводи

За да бъдем спокойни, че всички важни за нас предмети, като бижута, ценни предмети и оръжие са на сигурно място, трябва да направим предварително проучване и да се уверим, че сме взели под внимание редица фактори при избора на сейф за дома.

Разгледай предложенията на магазин Мосю Бриколаж онлайн или ни посети на място в София, Пловдив, Варна или Бургас. Ние залагаме на перфектно качество и достъпни цени.