Количка
(96)

Патрони

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Патронът е неразделна част от заключващия механизъм на всяка една блиндирана или метална врата. Правилният му избор ни гарантира сигурност и спокойствие, затова е важно да го изберем внимателно.

Най-надеждният вид, с който няма да сбъркаме е секретният. Нарича се така, тъй като разполага със секретни зъбци, които нареждат отделните щифтове на бравата в права линия. Специфичното е, че не се предлага отделно, а само в комбинация със секретна брава, като тя може да бъде с топка или с дръжка. Секретните патрони се поставят в бравата на вратата и чрез завъртане на палеца им се извършва заключването и отключването.

Важен детайл, който трябва да имаме предвид е, че копие от ключовете можем да направим само в оторизирани сервизи, като представим картата на продукта, която удостоверява, че ние сме нейните собствениците.

От какви видове можем да изберем

Съществува огромно разнообразие, което може да направи избора нелека задача. Основно видовете патрони се различават по степента на защита, която осигуряват. Затова трябва да преценим от какво ниво на сигурност се нуждае вратата, на която ще бъдат поставени.

• Обикновени. Те са подходящи само ако вратата не се нуждае от високо ниво на защита, тъй като се лесни за преодоляване. Могат да се поставят на интериорни врати, входове на жилищни сгради и офиси;

• Специални. Другото им название е ямкови. Наричат се така, тъй като по протежението на ключа, с който се отварят са наредени малки ямчици. Разполагат с вертикално разположени щифтове, което гарантира безопасността на ямковите патрони. Този тип се отличава с много високо ниво на защита и това го прави подходящ за входни жилищни врати;

• С високо ниво на сигурност. Те предлагат още по-висока протекция от специалните. Разполагат със защита срещу нахлуване взлом. Това ги прави най-надеждния вид секретни патрони.

Какво е важно да знаем при избора

За да можем да изберем правилния размер за нашата врата, трябва да измерим разстоянието от отвора за болта, с който ще прикрепим бравата, до края на вратата.

Важно е да имаш предвид, че когато монтираш секретния патрон, той не трябва да се подава от шилда на дръжката или долната част на розетката. Ако се подава повече от 3 мм, може да бъде захванат лесно и да бъде счупен.

Защо да ни се довериш

Цената на патроните в онлайн магазин Мосю Бриколаж варира спрямо това дали ще заложиш на по-обикновен модел или ще се спреш на някое от доказано качествените предложения. На какъвто и вариант да заложиш, няма да останеш разочарован. Инвестицията в протекцията на твоя дом определено си заслужава, затова не губи повече време и избери подходящия за теб вариант.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0