Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Опаковки, стреч и аерофолио

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

0.99 лв. 36.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 30 продукта
  • 1(current)
  • 2

Различните видове опаковки, като чували, кашони и аеропол (аерофолио), несъмнено улесняват живота на съвременния човек и помагат в най-различни ситуации. Приложенията им са на практика безкрайни.

Едно от най-широко разпространените средства за опаковане е многопластовото, еластично, полиетиленово стреч фолио. Основният материал, от който е изработено то, е линейният полиетилен с ниска плътност. Благодарение на съвременните производствени технологии, стреч фолиото се произвежда с много високо качество.

Какви са неговите предимствата

Един от очевидните му плюсове е, че е силно разтегливо. Благодарение на това може лесно да се увие около всякакви предмети. Освен това, осигурява превъзходна защита и предпазва изключително успешно опакованите с него вещи от влага, прах, мръсотия и ултравиолетови лъчи. Стреч фолиото може да се рециклира и това го прави изключително благоприятно за околната среда.

Другото му голямо преимущество е, че се предлага в различни размери - от големи ролки до малки такива.

Какви са приложенията му

Повечето хора погрешно смятат, че употребата му се изчерпва само с палетизирането и пренасянето на различни стоки. Това съвсем не е така. Тук сме подбрали няколко интересни идеи за това как може да използвате стреч фолиото.

    • За опаковане на храна. То е перфектното домакинско опаковъчно средство. Може да ни влезе в употреба в най-различни ситуации - когато ни се наложи да покрием купа с храна в хладилника, или за да си опаковаме сандвичи, когато отиваме на излет в планината. А ако увием дръжките на бананите, ще ги запазим свежи за много по-дълго време;

    • За съхранение на напитки. Всеки знае колко е неприятно, когато сме отворили шише с безалкохолна напитка и по невнимание изгубим капачката. Ако имаме под ръка стреч фолио и увием малко от него около гърлото на бутилката, безалкохолното няма да изветрее;

    • За уплътняване на прозорци. В случай че имаме проблем с дограмата на прозорците и всеки малко по-силен полъх на вятъра се усеща, облепянето със стреч фолио е рентабилно решение, ако в момента нямаме възможност за смяна на дограмата;

    • За декорация. Ако ни предстои пребоядисване на жилището, оригинален начин да придадем интересни шарки на стените е да намачкаме стреч фолиото и да покрием за кратко стените с него преди боята да е изсъхнала.

Защо да се довериш на онлайн магазин Мосю Бриколаж

Независимо от какъв вид опаковки се нуждаеш, при нас ще откриеш голямо разнообразие на достъпни цени! Разгледай и избери още сега!