Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Опаковъчни кашони

Пазарувай по цена

1.69 лв. 6.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 9 продукта

Почти няма човек, който да не е преживял преместване в ново жилище или офис поне веднъж в живота си. Всички знаем с колко много главоболия е свързано всяко едно преместване. Опаковането на многобройните предмети, които сме натрупали през годините е възможно да се окаже нелека задача.

На помощ в такива случаи идват специално предназначените за това кашони за опаковане. Те представляват здрави кутии от велпапе и имат свойството да издържат дори на голямо натоварване без да се скъсат.

На какво да обърнем внимание при избора на кашон

    • Какви са неговите размери. Това е едно от най-важните неща, които трябва да вземеш предвид. Прецени добре какъв е обемът на нещата, на които предстои опаковане и преместване, за да не се окаже впоследствие, че закупените кашони не са достатъчно големи;

    • Материалът, от който е изработен. Той е определящ за това какво натоварване могат да понесат. Едва ли би искал ценностите ти да се разпилеят по средата на преместването, само защото си избрал някое не толкова качествено решение;

    • Каква е плътността му. Именно тя е определяща за неговата здравина. Най-често се срещат трипластови и петпластови кашони. В трипластовите могат да се опаковат обемисти, но леки вещи. Продават се в различни размери, включително и малки, предназначени за пратки. Петпластовите са за опаковане и преместване на по-тежки предмети, като книги, техника и домакинска посуда.

Какви са предимствата на кашона

Освен неоспоримото удобство при опаковане и преместване, кашоните притежават и редица други преимущества. Едно от тях е, че са напълно рециклируеми, а това е от съществена важност за околната среда. А благодарение на огромното разнообразие от размери и цветове, всеки може да намери най-удобното за себе си решение, независимо дали трябва да пренесе само няколко дребни вещи или цялото си обзавеждане.

Изводи

Все по-напредналите технологии ни позволяват постоянно да улесняваме живота си и да намираме практични решения за всяка една ситуация. Вече имаме възможност много по-лесно да преживеем стреса при опаковането на нещата си и преместването. За целта обаче не бива да правим компромис с качеството. Правилното и надеждно опаковане гарантира доброто опазване на вещите ни при пренасяне и съхранение, затова трябва да залагаме само на най-доброто.

Ние, от Мосю Бриколаж, предлагаме най-висок клас опаковъчни кашони от проверени производители. Посети ни на място в магазините ни в София и Пловдив или разгледай продуктите ни онлайн. По този начин ще може да се насладиш на страхотно обслужване и примамливи цени!