Количка
(28)

УПЛЪТНЕНИЯ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

30
Релевантност

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Започни като предварително обмислиш как искаш да изглежда завършеният проект и не забравяй, че не си ограничен до четири стени или цяла стая в един и същ цвят...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Ленти за подови настилки

Комфортът у дома зависи от много неща - квадратурата на жилището, разположението на отделните помещения, обзавеждането, цветовото оформление, изборът на подови настилки, практичността на всеки един отделен компонент и вида на осветлението.

Много често, някои незначителни на пръв поглед обстоятелства ни пречат да изпитаме пълно удоволствие от престоя си вкъщи, като например постоянно местещите се под краката ни подови настилки. Оказва се, че те не кореспондират добре с ламината или плочките, а по време на тяхното прахосмукиране се налага дори да се 'борим'; с подвижността им, породена от хлъзгането на недобре закрепените постелки.

За какво служат лентите и постелките за врати

Вече има чудесно решение в подобни случаи, а именно лентите за врати и подови настилки против хлъзгане. При нас ще ги откриеш с високо качество и на най-ниски цени, като можеш да поръчаш и онлайн. Фиксирай всеки един килим или мокет със силиконови ленти от магазин Бриколаж и разгледай всички предложения в нашия каталог, за да постигнеш оптимална адхезия. Преди да поръчаш, запомни следното:

 • Залепващите ленти за врати, прозорци и подови настилки осигуряват дългосрочно фиксиране и надеждно уплътнение;
 • Могат да се използват за дърво, паркет, бетон PVC, плочки и др.;
 • Предлагат се на достъпна цена, която е подкрепена от многобройните ползи на материала;
 • Залепват и където формите са неравни;
 • Имат декоративно приложение, като с тях можеш да подобриш визията на автомобила или да монтираш лайсни у дома;
 • При премахването на уплътненията за врати и под, не съществува риск от наличие на следи от лепило.

Изключително неприятно е да усещаме студен полъх, идващ от недобре уплътнените врати. През зимните месеци правим всичко възможно, за да отопляваме добре дома си, а малки неща като липсата на практични изолиращи материали могат значително да повлияят върху комфортната домашна атмосфера. Избери решения за врати, прозорци и подови настилки и обърни внимание на детайла. Често пъти, именно той се оказва решаващ!

Какви продукти ще видите в сайта

Силиконовите ленти намират широко приложение в българския дом, защото се отличават с положителните си характеристики и високата си устойчивост на износване. В Бриколаж ще откриеш ленти от следния вид:

 • Антихлъзгащи за стълби и под;
 • За прозорци;
 • Самозалепващ дунапрен;
 • Алуминиеви предложения;
 • Монтажни модели;
 • За пакетиране и др.

Един продукт, а всъщност много приложения. Купи каквото ти е нужно на добра цена.


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0