Количка
(28)

УПЛЪТНЕНИЯ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Ленти за подови настилки

Комфортът у дома зависи от много неща - квадратурата на жилището, разположението на отделните помещения, обзавеждането, цветовото оформление, изборът на подови настилки, практичността на всеки един отделен компонент и вида на осветлението.

Много често, някои незначителни на пръв поглед обстоятелства ни пречат да изпитаме пълно удоволствие от престоя си вкъщи, като например постоянно местещите се под краката ни подови настилки. Оказва се, че те не кореспондират добре с ламината или плочките, а по време на тяхното прахосмукиране се налага дори да се 'борим'; с подвижността им, породена от хлъзгането на недобре закрепените постелки.

За какво служат лентите и постелките за врати

Вече има чудесно решение в подобни случаи, а именно лентите за врати и подови настилки против хлъзгане. При нас ще ги откриеш с високо качество и на най-ниски цени, като можеш да поръчаш и онлайн. Фиксирай всеки един килим или мокет със силиконови ленти от магазин Бриколаж и разгледай всички предложения в нашия каталог, за да постигнеш оптимална адхезия. Преди да поръчаш, запомни следното:

 • Залепващите ленти за врати, прозорци и подови настилки осигуряват дългосрочно фиксиране и надеждно уплътнение;
 • Могат да се използват за дърво, паркет, бетон PVC, плочки и др.;
 • Предлагат се на достъпна цена, която е подкрепена от многобройните ползи на материала;
 • Залепват и където формите са неравни;
 • Имат декоративно приложение, като с тях можеш да подобриш визията на автомобила или да монтираш лайсни у дома;
 • При премахването на уплътненията за врати и под, не съществува риск от наличие на следи от лепило.

Изключително неприятно е да усещаме студен полъх, идващ от недобре уплътнените врати. През зимните месеци правим всичко възможно, за да отопляваме добре дома си, а малки неща като липсата на практични изолиращи материали могат значително да повлияят върху комфортната домашна атмосфера. Избери решения за врати, прозорци и подови настилки и обърни внимание на детайла. Често пъти, именно той се оказва решаващ!

Какви продукти ще видите в сайта

Силиконовите ленти намират широко приложение в българския дом, защото се отличават с положителните си характеристики и високата си устойчивост на износване. В Бриколаж ще откриеш ленти от следния вид:

 • Антихлъзгащи за стълби и под;
 • За прозорци;
 • Самозалепващ дунапрен;
 • Алуминиеви предложения;
 • Монтажни модели;
 • За пакетиране и др.

Един продукт, а всъщност много приложения. Купи каквото ти е нужно на добра цена.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0