Есенцията предава на ракията нежен аромат вкус,цвят и мирис с подчертана пълнота и приятна мекота. Съдържание: 30 ml Опаковка: шишенце Приложение: използва се за овкусяване на готовия продукт - ракия или вино
Начин на употреба:
Овкусяване от 30- 50 L ракия или вино: - Излива се цялото количество есенция в 1 L от ракията или виното. - След 24 h този един литър се излива в останалите 49 L - За постигане на максимален ефект трябва да преседи още 24 h
Овкусяване на 1 L ракия или вино: - Капят се 10 - 20 капки. Така ароматизираното количество преседява 24 h за постигане на максимален резултат.
Забележка:
- Дозировката е определена за 40 - 42 градуса ракия - За по-високи градуси ракия е необходимо повече есенция за овкусяване - Ароматизирането се извършва при температура на ракията около 18 градуса
ДОЗИРОВКАТА ЗАВИСИ СЪЩО И ОТ СЕТИВНИТЕ ВЪЗПРИЯТИЯ, ВКУСОВИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ И КАЧЕСТВАТА НА РАКИЯТА