Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Ремонтни и монтажни услуги

Вече можеш да намериш изпълнител на ремонтна или монтажна услуга в магазините на Mr. Bricolage
За своите клиенти Mr. Bricolage вече предлага не само качествени електроинструменти, които да асистират в преобразуването на дома, но и цялостни решения заедно с Vsichkiuslugi.bg. За да предостави още повече възможности на своите потребители, Mr. Bricolage обедини усилията си с платформата за услуги Vsichkiuslugi.bg, в която по бърз и удобен начин се намират изпълнители за ремонтни, строителни и монтажни дейности. Можеш да си купиш боя и да откриеш бояджия, да намериш професионалист, който да постави ламината или гранитогреса,  току що  закупен в магазина, да залепи тапетите или да сглоби гардероба в детската стая. Дори изпълнител, който да извърши цялостен ремонт на твоята баня или кухня. И още много други услуги.


Как можеш да се възползваш от услугите?
Във всички магазини на Mr. Bricolage ще откриеш Vsichkiuslugi.bg, платформа за услуги  препоръчана от Mr. Bricolage. Vsichkiuslugi.bg може да ти предложи проверени и надеждни изпълнители за всяка услуга, от която се нуждаеш в цяла България.
Заявката за услуга става само за минута, в две лесни стъпки:
СТЪПКА 1:  Заяви търсената от теб услуга, като избереш най-лесния и удобен за теб начин:
  • ·         В МАГАЗИНА: За да те улесним със заявката на услуги, сме разположили тъч скрийн устройство на входа на магазина, в който пазаруваш;
  • ·         НА ЩАНД НА ВХОДА НА МАГАЗИНА: Обърни се към консултант на щанда на Vsichkiuslugi.bg, който ще приеме заявката и ще отговори на всички твои въпроси. Действащ щанд е открит в магазин Люлин София и магазин Младост 1 София. Предстои откриване на щандове на Vsichkiuslugi. bg и в други магазини през 2019 година;
  • ·         В КЪЩИ: Вземи брошура на Vsichkiuslugi.bg и заяви търсената услуга от твое мобилно или компютърно устройство;
  • https://www.vsichkiuslugi.bg/BricolageWeb
  • ·         ПО ТЕЛЕФОНА: Обади се на 0879494900 и направи твоята заявка по телефона.
·         Попитай за информация консултантите в магазина, в който пазаруваш;
СТЪПКА 2: Избери изпълнител - до няколко часа след като направиш заявката, ще получиш предложения от изпълнители, които са на разположение да извършат твоята ремонтна или монтажна услуга.  Изпълнителите, които ще ти предложи Vsichkiuslugi.bg са надеждни и проверени на база препоръки и оценки от други клиенти за изпълнени поръчки.
Купи продукт от твоя любим магазин Mr. Bricolage и заяви услугата, от която се нуждаеш със съдействието на Vsichkiuslugi.bg.
Ние искаме да получиш повече!
​​​​​​​

 

*Vsichkiuslugi.bg e независима организация, която e препоръчана от Mr. Bricolage да предлага за негови клиенти ремонтни и монтажни услуги. Mr. Bricolage не отговаря за условията и качеството на извършените услуги.

Често задавани въпроси

В Mr.Bricolage можете да върнете закупените от магазина стоки, като ще получите парите си обратно!

Без значение е колко време е минало от момента на покупката. Стоките не трябва да са използвани или с нарушена опаковка. Необходимо е да представите касова бележка или фактура за покупката.

Не подлежат на връщане само:
- Стоки, доставени или произведени по индивидуална поръчка на клиента;
- Стоки с оставащ срок на годност по-малко от три месеца;
- Преоценени или стоки в разпродажба;
- Ваучери за подарък;
- Цветя и луковици.