Национален телефон070088111
Работно време: понеделник  – събота от 8 до 20 ч, неделя от 8:30 до 19:30 ч. 
Всички магазини Mr.Bricolage без този в София Ринг Мол работят при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

3D ателие за майсторски ремонти

Целта на 3D визуализацията е да ти предостави по-добра пространствена ориентация за подредбата на интериора в банята. Това се извършва чрез специални програми за проектиране на фаянса, мебелите и оборудването в помещението, като предоставя шанса да визуализираш идеите си в jpg-формат. 
За изработката на твоя проект се обърни към нашите консултант-дизайнери. Те ще изготвят индивидуален 3D проект с избраните от теб продукти.
Ето как да поръчаш 3D проект в 3 лесни стъпки:
1) Избери плочки за банята – серия, цвят, декор, фриз.
2) Попълни бланката за 3D проект – въведи размерите на банята; определи местоположението на вратите, прозорците и санитарията (умивалник, тоалетна, душ, вана и др.).
3) Обърни се към нашия консултант-дизайнер за изработка на индивидуален 3D проект с избраните от теб плочки. Проектът ще е напълно БЕЗПЛАТЕН, ако купиш плочките от нас. Ако ти хареса, но не си готов за покупка, можеш да получиш проекта срещу 50 лева, които да заплатиш на касата. Ако се върнеш през следващите 3 месеца да закупиш плочките от проекта, ние ще ти приспаднем заплатените 50 лева от общата сума на покупката.
​​​​​​​

Бланката за 3D проект  

​​​​​​​