Количка

3D проектиране

3D ателие за майсторски ремонти

Целта на 3D визуализацията е да ти предостави по-добра пространствена ориентация за подредбата на интериора в банята. Това се извършва чрез специални програми за проектиране на фаянса, мебелите и оборудването в помещението, като предоставя шанса да визуализираш идеите си в jpg-формат.
За изработката на твоя проект се обърни към нашите консултант-дизайнери. Те ще изготвят индивидуален 3D проект с избраните от теб продукти.
Ето как да поръчаш 3D проект в 3 лесни стъпки:
1) Избери плочки за банята – серия, цвят, декор, фриз.
2) Попълни бланката за 3D проект – въведи размерите на банята; определи местоположението на вратите, прозорците и санитарията (умивалник, тоалетна, душ, вана и др.).
3) Обърни се към нашия консултант-дизайнер за изработка на индивидуален 3D проект с избраните от теб плочки. Проектът ще е напълно БЕЗПЛАТЕН, ако купиш плочките от нас. Ако ти хареса, но не си готов за покупка, можеш да получиш проекта срещу 50 лева, които да заплатиш на касата. Ако се върнеш през следващите 3 месеца да закупиш плочките от проекта, ние ще ти приспаднем заплатените 50 лева от общата сума на покупката.

Бланката за 3D проект:

Серията Desert

Предоставя едно готово решение за баня във вечен стил. Бежовата и неутрална гама не излизат от мода и се съчетават лесно. Акцентирайте със стенен декор DESERT BEIGE за ексцентрична визия или комбинирайте с релефна стенна плоча DESERT GROOVE BEIGE за изискано излъчване.


Серията GRIFFIN

Специална колекция плочки и декор за баня, които моментално ще Ви накарат да се потопите в атмосфера на спокоен оазис. Дизайнът е вдъхновен от натуралните земни тонове. Преобладаващият цвят е сив, но на по-топла светлина сивият нюанс може да напомни бежов, внасяйки допълнителна хармония в помещението. Банята е първото място, в което влизаме щом започнем деня си и често е последното преди да заспим. Започнете и завършете Вашия ден потопени в софистициран уют, насред серия GRIFFIN, напомняща топла прегръдка.


Серията METROPOLITAN

METROPOLITAN е иновативно изкушение, серия за бани, което моментално ще внесе живот у дома. Тази колекция впечатлява с интересните си графични декорации и приятен сив цвят, комбиниран с жълти и сини нюанси. Плочките, наподобяващи цвят бетон, са идеални за комбинация с минималистични лампи и аксесоари, които да внесете в помещението, за да създадете обем в малката баня. Асортиментът е много подходящ и за по-големи бани. Серия METROPOLITAN е перфектния микс между модерен шик и семпли плоскости.Ако искате да развихрите въображението си, добавете тръби в цвят мед, като част от интериора. Те ще паснат съвършено на подобна концепция.


Серията Calm Organic

Серия за баня Calm Organic е решена в топли цветове. Подходяща, както за големи бани, така и за малки. Благодарение на добре подбрано осветление, гланцът, нанесен върху сатенено завършените основни плочки в колекцията, оживява интериора, придавайки уникален характер. Предлагат се в два варианта – гладка и органично структурирана – плочките перфектно се съчетават с безупречна бяла керамика и модерна обшивка.

Още услуги

undefined
ИМАТЕ ВЪПРОСИ ЗА НЯКОЯ УСЛУГА?
Попитайте нашите експерти
Изпрати запитване
0