Количка

Maistor Plus

Вече можеш да намериш изпълнител на ремонтна или монтажна услуга в магазини Mr. Bricolage


За да предостави още повече възможности на своите клиенти, Mr. Bricolage обедини усилията си с онлайн платформата за услуги Maistorplus, в която по бърз и удобен начин ще откриеш изпълнители на ремонтни, строителни и монтажни дейности. Можеш да си купиш боя и да откриеш бояджия, да намериш професионалист, който да постави ламината или гранитогреса,  току що  закупен в магазина, да залепи тапетите или да сглоби гардероба в детската стая. Дори изпълнител, който да извърши цялостен ремонт на твоята баня или кухня. И още много други услуги.

Избор на професионалист в няколко лесни стъпки.

• Попълни заявка в специалната форма за клиенти на Bricolage;

• Използвай този линк https://maistorplus.com/poll/mr-bricolage или отвори формата чрез сканиране на QR кода, разположен на табелите в магазините;
 

• Като отвориш формата, направи избор за вида услуга – Монтаж или ремонтни услуги;

• За заявка на монтаж на мебели/кухни/обзавеждане попълни идентификационния код на продукта. При ремонтни услуги е достатъчно описание на вида и обем работа. Не пропускай да попълниш име и телефон за контакт;

• В рамките на минути ще получиш обаждане от кол центъра на MaistorPlus за изясняване на твоята потребност и с допълнителна информация за избора на професионалист;

Като клиент на Mr.Bricolage  получаваш бърз достъп до топ професионалистите в платформата. След разговор с кол центъра, твоята заявка ще бъде насочена към регистрирани майстори с най-добра репутация.

  • До няколко часа ще получиш предложения от изпълнители, които са на разположение да извършат твоята ремонтна или монтажна услуга. 
     
  • На следваща стъпка, ще можеш да се свържеш с избрани професионалисти от платформата, да избереш най-подходящия от тях и да насрочиш дата за изпълнение на услугата.

Крайната цена, както и всички условия, свързани с избора на майстор, обхвата на монтажните/ремонтните дейности и сроковете за изпълнение са обект на договаряне между теб и отделните майстори. Професионалистите не са подизпълнители на Bricolage и МаistorPlus, поради което не може да бъдем страна в тези договорености.

Защо Maistorplus?

MaistorPlus е първата и утвърдена онлайн платформа, която свързва крайни потребители с майстори и строителни фирми:

  • Над 6,000 регистрирани майстори и фирми
  • Над 1,000 заявки за ремонт и строителство се публикуват във платформата всеки месец
  • Майсторите в платформата градят рейтинг, който се сформира от обратната връзка, която клиентите оставят за извършените от тях ремонти.

 

Още услуги

undefined
ИМАТЕ ВЪПРОСИ ЗА НЯКОЯ УСЛУГА?
Попитайте нашите експерти
Изпрати запитване
0