Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Кутии за съхранение

Пазарувай по цена

2.59 лв. 44.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 54 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Много често, без дори да се усетим, домът ни започва да се пълни с всевъзможни дреболии, с които хем ни е жал да се разделим, хем заемат излишно пространство и създават безпорядък. За щастие, има практично и достъпно решение за този проблем - кутиите и кошове за съхранение, които вече са се превърнали в незаменим аксесоар за всеки дом. С тяхна помощ не само ще внесем ред в нашето жилище, но можем и да придадем стилен акцент и да освежим интериора си, като заложим на цветни и пъстри варианти.

За какво можем да ги използваме

Тук възможностите са буквално неограничени. В кутиите можем да поместим стари вещи със сантиментална стойност, да приберем сезонните дрехи и обувки, които не носим в момента, играчки, тетрадки и учебници на децата, различни сувенири, за които няма място на рафтовете на секцията. С една дума всичко, което евентуално пак може да ни влезе в употреба, но не ни е необходимо всеки ден.

На какво да обърнем внимание при избора им

Противно на повечето схващания, това не трябва да бъде импулсивна и необмислена покупка. Когато избираме такъв тип кутии трябва да вземем предвид няколко важни неща, от които зависи дали ще бъдем доволни от покупката си в дългосрочен план. Ето и кои са те:

     • Дали разполагат с капак. Ако искаме да се сдобием с кош, в който да събираме играчките на децата, по-удачно ще бъде да изберем варианта без капак, за да могат малчуганите да имат лесен достъп до тях. Ако обаче ще го използваме за съхранение на дрехи, трябва да заложим на вариант, който може да се затваря;

     • Каква е големина им. Хубаво е предварително да помислим добре от какво пространство за съхранение ще имаме нужда и да заложим на малко по-големи кутии от тези, които мислим, че биха ни свършили работа, за да сме спокойни, че и занапред ще имаме достатъчно място за съхранение;

     • От какъв материал са изработени. Тук разнообразието е огромно. Можем да избираме между пластмасови, дървени, текстилни и картонени варианти. Какъв ще изберем зависи от това какво ще събираме в тях и от помещението, в което ще ги поставим;

     • Какъв е дизайнът и цветът им. Ако искаме кутията ни за съхранение не само да помещава вещите ни, но и да се вписва добре сред останалия интериор, можем да я изберем в цветовата гама на обзавеждането в жилището ни, или да направим точно обратното и да заложим на контрастен цвят.

Защо да се довериш на онлайн магазин Мосю Бриколаж

При нас ще откриеш голямо разнообразие от кутии за съхранение на достъпни цени. Разгледай и направи своя избор още сега!