Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Какво е нужно при ремонт на ВиК

ВиК инсталацията на дома е доста сложна и включва много компоненти. Всеки един от тях можеш да откриеш в този раздел.

Какво трябва да знаеш за ВиК на дома

Инсталацията включва както тръбите за снабдяване с чиста вода, така и канализацията. Когато започваш цялостен ремонт на банята или кухнята, съветваме те винаги в него да е включена и подмяната на всички тръби - както водопроводни, така и канализационни. Така си спестяваш евентуални по-нататъшни тревоги, тъй като старите тръби често са корозирали и крият риск от повреда. По-добре да ги подновиш сега, отколкото след като сложиш нови мазилки и плочки. А и можеш да се възползваш от възможността да сложиш филтър за пречистване на водата, какъвто старите системи нямат.

Качественото проектиране и монтаж на ВиК инсталацията не е лесна работа и те съветваме да го повериш в ръцете на специалист. Той ще знае какви материали и елементи са най-подходящи и надеждни.

Ако пък в случая не става дума за цялостен ремонт, а за нужна от подмяна само на конкретен компонент от ВиК системата, важно е да напомним за друг важен принцип - бързата реакция. При повреди във водопроводната и канализационната система е важно да не се отлага, за да не се стигне до големи поражения.

Какви видове продукти ще намерите в раздела ВиК

 • Канализационни тръби (прави, разклонения, коляно, дъги, муфи и др.);
 • Меки връзки (ж, м, с различна дължина, за смесители и т.н.);
 • Маншони;
 • Тръби;
 • Водомери (сухи, за топла и студена вода);
 • Приспособления за отпушване на канали;
 • Регулиращи вентили;
 • Фитинги;
 • Уплътнения;
 • Спирателни кранове;
 • Резервни части за тоалетни казанчета;
 • Поводи сифони и аксесоари;
 • Сифони за мивки;
 • Маркучи за пералня, миялна;
 • Ревизионни отвори.

вик части

Защо да пазаруваме от Mr. Bricolage

ВиК инсталацията за дома е сред системите, с които нямаш право да правиш компромиси. Важно е да се доверяваш само на проверени производители и да купуваш сертифицирани качествени материали и водопроводни части. Знаем, че няма как да си запознат с всички фирми в областта, така че ние правим селекцията за теб.

На страниците на нашия онлайн каталог, както и на място във физическите ни магазини ще откриеш продукти с проверено качество. Цените са супер изгодни, а много от ВиК принадлежностите са с гаранция от производителя.

В онлайн магазина ни имаш възможност да избираш и пазаруваш по всяко време на денонощието. Можеш да поръчаш всички необходими елементи за минути и в кратък срок те ще бъдат доставени пред вратата ти. С Mr. Bricolage е лесно.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0