ВЕНТИЛАТОР САНИТАРЕН X-MART 12S

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ВЕНТИЛАТОР САНИТАРЕН X-MART 12S
ВЕНТИЛАТОР САНИТАРЕН X-MART 12S
79
99 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 874891
  • Диаметър, мм: 118 mm
  • Дължина, см: 17 cm
  • Ниво на шум: 41 dB
  • Допълнително описание: МОНТАЖ БЕЗ ПРОБИВАНЕ
  • Дебит на въздуха: 190 m3/h

Основно описание

Аксиален вентилатор за баня с изцяло нова конструкция и дизайн. Характеризира с много нисък шум при работа, лесен монтаж и лесна поддръжка.

УПОТРЕБА:

Монтирайте през стена или през прозорец или в по-къси тръби с ниска загуба на налягане. Вентилаторите могат да бъдат монтирани както във вертикално, така и в хоризонтално положение. Вентилаторът е предназначен за работа в основна вътрешна среда с околна температура от 0 до + 40 ° C, за транспортиране на чист въздух без прах, мазнини, химически изпарения и други замърсители. Необходимо е също така да се гарантира, че вентилаторът не замръзва и кондензатът от тръбите не се влива в него.

Корпус:

Корпусът и предната плоча са изработени от механично устойчив бял термопластичен ABS с висока устойчивост на цветовете. Във версията INOX корпусът е в сиво, а предната плоча е покрита с покритие от неръждаема стомана.
Аксиалното работно колело е направено от ABS.

ДВИГАТЕЛ:

Асинхронен с арматура за късо съединение. Оборудван е с плъзгащи усилени лагери за целия експлоатационен живот и аксиален лагер за хоризонтален монтаж. Двигателят е снабден с еднократна защита срещу претоварване. Работна температура е максимум 40 ° C. Степента на защита е IP44. Захранване 230V / 50 Hz.

КОНТРОЛИ:

Под капака има и достъпни контроли за настройка на необходимото забавяне на въртенето при и необходимата влажност (за модели с подходящо оборудване).

ПОСОКА НА ПОТОКА:

Посоката на потока отработен въздух е от предната плоча към задния изпускателен отвор. Не е възможно да се промени посоката на потока.

Монтаж:

Вентилаторите могат да бъдат монтирани както на стената, така и на тавана. За бърз и лесен монтаж в пластмасови тръби може да се използва системата QUICK FIX GRIP - разширителни лостове, които се разстилат в тръбата с помощта на достъпни отпред винтове и вентилаторът е фиксиран. Пакетът включва също дюбели и винтове за стандартния метод на монтаж. За този тип монтаж, вентилаторът има четири отвора в ъглите на корпуса (защитени от капак).

КЛАПАН:

Всички модели са оборудвани с фолио възвратен клапан, за да се предотврати проникването на въздух от изпускателната тръба обратно в помещението, когато вентилаторът не се използва.

КОНТРОЛ НА СКОРОСТТА:

Извършва се от електронни или трансформаторни регулатори на скоростта чрез промяна на напрежението.

ШУМ:

Нивото на шума се измерва на разстояние 2 m в ос на засмукване при работещ вентилатор с пълна скорост.

ПОДДРЪЖКА:

Предната плоча може лесно да се отстрани чрез изтегляне и да се изплакне под течаща вода.

Оборудване:

Моделите с маркировка T са оборудвани с таймер за забавяне с настройка на времето за забавяне в диапазона 3-15 минути. (червен циферблат). Моделите с маркировка H са оборудвани с автоматична влажност с настройка на необходимото ниво на влажност в диапазона 40–90% отн. влажност (син циферблат) и също така включва функция на таймера за забавяне.

ПОКАЗАНИЯ:

Затварянето на превключвателя се показва от светлината на три точки в сенника на вентилатора. За модели, маркирани с Т и Н, точките светят по време на фазата на спомагателния терминал за управление.

• Захранване [V / Hz] 230/50
• Консумация на енергия [W] 20
• Въздушен поток [m3 / h] 190
• Скорост [мин] 2450
• Статично налягане [Pa] 49
• Звуково налягане [dB / 3m] 42
• Температура макс. [C] 40
• Тегло [kg] 0,85
• Защита [IP] X4
• Диаметър [mm] 120

Технически характеристики

Диаметър, мм

118 mm

Дължина, см

17 cm

Наименование

ВЕНТИЛАТОР ЗА БЯНЯ БЯЛ

Ниво на шум

41 dB

Модел

X-MART 12 S

Допълнително описание

МОНТАЖ БЕЗ ПРОБИВАНЕ

Дебит на въздуха

190 m3/h

Произход

ИСПАНИЯ

Мощност

20 W

Брой мотори

1

Марка

CATA

Ширина, см

17 cm

Диаметър изходяща тръба

125 mm

Клапа

ДА

Гаранция

2 yr

Препоръчваме ви също
0