Количка
(38)

Шлаухове за душ

30
Релевантност
ШЛАУХ 0,6M ХРОМ BOREAL
undefined
11
19 лв.
8
39 лв.
ШЛАУХ 1,75M ЧЕРЕН BOREAL
undefined
13
29 лв.
9
50 лв.
ШЛАУХ 1,75М БЯЛ BOREAL
undefined
13
99 лв.
11
99 лв.
ШЛАУХ ИНОКС ХРОМ 1,50M
undefinedundefined
11
99 лв.
10
99 лв.
ШЛАУХ ИНОКС ХРОМ 1,75M
undefined
10
39 лв.
9
09 лв.

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

Разнообразието от шлаухове за душ, което ще откриете в категорията, ще покрие изискванията на всеки, който търси съчетание от качество, издръжливост и стил за дейностите от ежедневната си рутина.

Усъвършенствайте вашата баня с качествени шлаухове за душ

Продуктите са изработени от силиконови и здрави материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на натиск и скъсване. С размери вариращи от 2 метра до 3 метра, тези шлаухове се адаптират лесно към всяко пространство и предпочитания, като осигуряват максимална гъвкавост при употреба.

Кои са техните топ 5 предимства?

  1.  Дължина по избор

 Различните размери ви позволяват да изберете идеалната дължина за вашата баня, гарантирайки си, че шлаухът за душа е достатъчно дълъг за всякакви нужди, без да се налага да правите компромис с комфорта.

  1. Водоспестяващи технологии

 Някои модели са оборудвани с иновативни водоспестяващи системи, които намаляват консумацията на вода, без да ограничават ефективността на потока, което е идеално за съвременните домакинства, насочени към устойчивост.

  1. Силиконови антибактериални покрития

 Силиконовите варианти често имат антибактериално покритие, което предотвратява натрупването на плака и микроби, осигурявайки по-здравословна среда във вашата баня.

  1. Лесна инсталация и поддръжка

 Съвременните шлаухове за душ са проектирани с мисъл за удобството на потребителя, което означава лесна инсталация без нужда от специализирани инструменти и поддръжка за дълготрайна употреба.

  1. Изключителна издръжливост

 Изработени от здрави материали, те издържат на високо налягане и ежедневна употреба, гарантирайки дългосрочна инвестиция.

Без значение дали търсите шлаух за вана, душ, или биде, онлайн магазин Бриколаж предлага разнообразие от стилове и цени, които отговарят на всеки вкус и бюджет. От класически до модерни дизайни, от прозрачни до качествени метални изработки, всяка опция придава уникално усещане за завършеност и елегантност. Посетете ни онлайн и направете стъпка към по-удобна и стилна баня.

0